ben 2014 e kadar severdim o marinaya tekneler yığılına soğudum . Ara sıra konser yapılan Otopark gibi bir alan var orada gezer fotoğraf çekerdim karşıda pilavcı vardı . Artık direkt Yeniköye geçiyorum . evet eskiden güzeldi çok .İstinye benim doğup büyüdüğüm yer. Bana her zaman güzel geliyor. Ben çocukken tersane vardı şimdiki VTS binasının olduğu yerde ve hiçbir arıtma olmadan dere de koya akıyordu.
O hâli de güzeldi emin ol![]()
aynı ilkokulda okumuşuz, benim çocukluğum ozan çıkmazında geçti gerçektende güzel yerdirDoğup büyüdüğüm yer İstinye… İlkokulu Recaizade Ekremde okudum. Doğduğum sokak olan Mehmet Şükrü Sokaktan bir foto paylaşıyorum 2024 yılında çektiğim. İstinye benim için İstanbul’un tartışmasız en güzel semti
Emre abi çektiğn bu güzel fotoğraflar beni ufaklığıma götürdü. Recaizade ekremde okuyordum babam okul çıkışı beni alırdı sahili gezerdik sonrada Roda kafesine (günümüzde espresso lab oldu orası) giderdik orda sıcak çikolata içerdik boğaz manzarası eşliğinde anılarım depreşti
Vay be Marina'nın orada balık ekmekçi vardı .. Otopark ın karşısında pilavcı vardı giderdim .. Bir de hastane ye gelmeden Pizzacı vardı . ben yaşamadım İstinye de ama gençken çok gezdim . Bir de benzincinin karşısında tatlıcı var oraya hiç gidemedim henüz .Emre abi çektiğn bu güzel fotoğraflar beni ufaklığıma götürdü. Recaizade ekremde okuyordum babam okul çıkışı beni alırdı sahili gezerdik sonrada Roda kafesine (günümüzde espresso lab oldu orası) giderdik orda sıcak çikolata içerdik boğaz manzarası eşliğinde anılarım depreşti
abi yanlış olabilir bilgi ama o balık ekmekçide çalışan beyaz şaçlı bi abimiz vardı o vefat etti diye duymuştum sanki aynı yerden bende yemiştimVay be Marina'nın orada balık ekmekçi vardı .. Otopark ın karşısında pilavcı vardı giderdim .. Bir de hastane ye gelmeden Pizzacı vardı . ben yaşamadım İstinye de ama gençken çok gezdim . Bir de benzincinin karşısında tatlıcı var oraya hiç gidemedim henüz .
Doğru olabilir . bende uzun yıllardır gitmedim . Marina böyle yapılınca gidesim gelmiyor artık maalesef ..abi yanlış olabilir bilgi ama o balık ekmekçide çalışan beyaz şaçlı bi abimiz vardı o vefat etti diye duymuştum sanki aynı yerden bende yemiştim
Abi maalesef bilgi doğru 2-3 sene önce abi vefat etmişDoğru olabilir . bende uzun yıllardır gitmedim . Marina böyle yapılınca gidesim gelmiyor artık maalesef ..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.