Bugün bayağı bir BMC Procity 2016 İETT 146’da çalışıyor. Koltuk aralarından kaynaklı eziyetten dolayı tüm seyahat edenlere geçmiş olsun diyorum.
İett hiçbir duyuru yapmadan hat açmış?!? Batı ataşehirden geçmeme sebebi oradan bostancıya ve finans merkezine zaten gidilebildiği için sanırım.10F Bostancı - Finans Merkezi - Ümraniye hattı açılmışta bence Batı Ataşehirden geçmeliydi sadece Finansta durup ekspres gitmek yerine
Hepsini yazdım listeye.Bugün bayağı bir BMC Procity 2016 İETT 146’da çalışıyor. Koltuk aralarından kaynaklı eziyetten dolayı tüm seyahat edenlere geçmiş olsun diyorum.
36CY'nin Bağcılar, Bahçelievler'in içine girmesine hiç gerek yokki oraların zaten kendi hatları yok mu ? Çok boş dolanan bir hat.Kısaltılması gerek bir an önceEkli dosyayı görüntüle 92153
36CY hattının sefer süresi de fena.3 seferi 2 saat sürmüş
Cebeci’dekiler gitmek ister diye giriyordur? Başka türlü ulaşım düşünemiyorum. Belki Cebeci’den buralara giden bir tane hat açılıp 36CY’ye dolanmayan bir güzergah verilebilir36CY'nin Bağcılar, Bahçevler'in içine girmesine hiç gerek yokki oraların zaten kendi hatları yok mu ? Çok boş dolanan bir hat.Kısaltılması gerek bir an önce
metris esenler bağlantısından m1e paralel giden depar açılabilir her yarım saatte bir ya da pik saatlerCebeci’dekiler gitmek ister diye giriyordur? Başka türlü ulaşım düşünemiyorum. Belki Cebeci’den buralara giden bir tane hat açılıp 36CY’ye dolanmayan bir güzergah verilebilir
Acaba nereye gitti bari Arnavutköy taraflarına vermiş olsalar en azından garaja yakın bir yer32T hattında Otokar sayısı 2'ye düşmüş![]()
Sabit olan O2268 gitmiş.Bugün EL2/59RK'de.Acaba nereye gitti bari Arnavutköy taraflarına vermiş olsalar en azından garaja yakın bir yer
ayazağa garajı kapatılmamalıydı. sultangazi araçlarının yılda yaptığı ölü km'nin haddi hesabı yokturSabit olan O2268 gitmiş.Bugün EL2/59RK'de.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.