Hocam bu nedir ya hep otokar hep otokar36V —> A3099 , A3126 , O1222 , O1191 , O2201 , O2290 , O2244 , O3040 , O3043 , O3051 , A-238 ve Sabah K1125
48G —> O3028 ve K1025
Vallahi sorma , bende bıktım yaaaHocam bu nedir ya hep otokar hep otokar
Şahsi fikrim , buradaki hatlarda full Akia olsa keşke . Bence güzeller , ben sabah akşam Otokar’a binmekten sıkıldımBen de Akialardan bıktımÖHOları ister oldum
![]()
Hocam bizim bu istinye dereiçinde araçlar full özel halk otobüsü orası çok güzelEn rahat benim hatlar. 89A ve 89S iki hatta da İETT görmüyorum. İUAŞ full
Benim evin üst tarafındaki ferahevler durağına yeni kasa güleryüz cobra gelmiş sırf meraktan binesim var hep aynı araba bir yerden sonra bayıyorVallahi sorma , bende bıktım yaaa
Bir değişiklik olsa keşke …
ÖHO’lara tapar olduk![]()
Binmedim yolcu konforu olarak nasıl bu araçlarBen de Akialardan bıktımÖHOları ister oldum
![]()
Neyse hocam başlığı sohbet ile kirletmeyelim diğer sohbet kanallarından devamYasin abim yolunu değiştiriyor Akia’yı görünce , ona sorma![]()
Doğru , başlığı unuttum bir an .Neyse hocam başlığı sohbet ile kirletmeyelim diğer sohbet kanallarından devam
Benim açımdan çok yetersizHocam ben hiç
Binmedim yolcu konforu olarak nasıl bu araçlar
Eyvallah hocamBuraya taşıdım hat sohbetlerini takılabilirsiniz
Eskiden İkitelli ve Ayazağa Garajındaydılar o yüzden Avrupa yakasında çalıştılar. Şuan solo Citarolar sadece Anadolu yakası garajlarındaMesela konu olarak citarolar neden Avrupa yakasında yok vakti zamanında 41C'de bile çalışıyormuş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.