Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İstanbul-Beykoz | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İstanbul-Beykoz

IMG_8814

IMG_8815

IMG_8816

IMG_8817

IMG_8821

IMG_8822

IMG_8823

IMG_8824

IMG_8825

IMG_8826

2023 05 25 Tarihinde çektim Beykoz İstanbul

Üstte mezarlık olan yerler Yalıköy olsa gerek . Hiç bilmediğim bir yer; tabelalar görmüştüm.İskeleden çıkınca 150 metre sonra bende oralarda görmüştüm fotoğraf çekmiştim. Belki uygun bir zamanda yine giderim . İskeleden sonra 4-5 dakika yürüyerek buraya ulaşmıştım. Tekneler vardı.

Aylar önce söylediğim şey gerçekleşiyor. Beykoz belediyesi Elmalı Barajının üst tarafında çalışmalara başlamış. Bölgeye sadece 5 dakika mesafede Kavacık da binlerce beyaz yakalı çalışıyor, onlar bile öğle arasında gelip temiz hava alırlar :))

millet bahçesi / yaşam vadisi vb her ne ismi takacaksak takalım bölgeye çok yakışacak

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.