Tema düzenleyici

İran - İsrail Savaşı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi

İran Devrim Muhafızları Ordusu: ABD savaşın ön cephesine yerleşti​

İran Devrim Muhafızları Ordusu, ABD'nin ülkenin nükleer tesislerine saldırarak fiilen savaşın ön cephesine yerleştiğini ve İran topraklarına saldıranların pişman olacakları tepkilere hazır olmaları gerektiğini belirtti.​

Konu sahibi

İran Dışişleri Bakanı Arakçi: İran, ABD'nin saldırgan askeri operasyonunu kınamaktadır​

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran'ın nükleer tesislerini hedef alan saldırısına ilişkin, "İran İslam Cumhuriyeti, ABD'nin İran'ın nükleer tesislerine yönelik acımasız askeri saldırısını en güçlü şekilde kınamaktadır." dedi.​

İran, Katar ve Irak üslerini vurdu.
Sonraki durak İncirlik mi ?
İran : Dost Katar'a bir zarar vermedik.

Ulan adamın ülkesine 10 füze attın.

Katar uçakları Ankara ve İstanbul'a yönlendirdi!​

İran'ın Katar’daki ABD üslerine yönelik saldırısının ardından Doha’ya sefer yapan uçaklar, İstanbul ve Ankara'ya yönlendirildi.​

Screenshot_2025-06-23-22-46-11-204_com.instagram.android.jpg

Screenshot_2025-06-23-22-46-08-001_com.instagram.android.jpg

Vuracakken haber vermek çıktı bir de.
Vuruyorum çekilin, vuruyorum engelleyin. Servis kullanıyorum karşılayın.

Diğeri de teşekkür falan ediyor. Müsait olunca görüşelim.

İran, Irak ve Katar'daki ABD üslerine saldırı düzenledi. ABD Başkanı Trump, Katar'daki saldırıyı önceden haber verdiği için İran'a teşekkür etti, "İran barışa doğru yol olabilir, İsrail'i de teşvik edeceğim" dedi.​

Konu sahibi
İncirlik Hava Üssü Adana'da bulunur. İncirlik, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne aittir ve ABD ile ortak kullanımdadır.

Geri
Üst Alt