Aynen ondan bahsediyorum yoksa 1 ay dayanamazdı UkraynaBücürük Ukrayna dediğiniz 3 yılda toplam 45 milyar dolarlık teçhizat yardımı almış. Rusya, kiminle savaşıyor kendi de bilmiyor.
Aynen ondan bahsediyorum yoksa 1 ay dayanamazdı UkraynaBücürük Ukrayna dediğiniz 3 yılda toplam 45 milyar dolarlık teçhizat yardımı almış. Rusya, kiminle savaşıyor kendi de bilmiyor.
Ambargosu var. Ne yapsınKeşke İran bize biraz yanaşsaydı.
Bizden savunma sanayine yapacakları ithalat ile farklı noktalara gelebilirlerdi.
Rıza Pehlevi kim o ölmemişmiydiRıza Pehlevi İran halkına ayaklanma çağrısı yapmış. İran'ı Irak'a çevirecekler. İran'ı üçe bölerler.
İran'da devrim öncesi eski İran Şahı Rıza Pehlevi'nin ABD'de sürgündeki oğlu Rıza Pehlevi, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile İran halkına rejime karşı ayaklanma çağrısında bulundu.Rıza Pehlevi kim o ölmemişmiydi
O netanyahu ile fotoğrafı olan Rıza Pehlevi miİran'da devrim öncesi eski İran Şahı Rıza Pehlevi'nin ABD'de sürgündeki oğlu Rıza Pehlevi, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile İran halkına rejime karşı ayaklanma çağrısında bulundu.
Pehlevi, "İslam Cumhuriyeti'nin sonuna gelindi ve çöküyor. Başlayan şey geri döndürülemez. Gelecek parlak ve birlikte tarihte yeni bir sayfa açacağız. Şimdi ayağa kalkma zamanı, İran'ı hep birlikte geri alma zamanı. Yakında sizinle birlikte olabilirim" dedi.
"REJİMİN DÜŞÜŞÜ SONRASINDAKİ 100 GÜN İÇİN BİR GEÇİŞ SÜRECİ PLANIMIZ VAR"
İran'da yaşanacak bir devrim sonrası halkın paniğe kapılmaması gerektiğini iddia eden Pehlevi, "İslam Cumhuriyeti'nin düşmesinin ertesi günü için endişelenmeyin. İran bir istikrarsızlık ya da iç savaş dönemine girmeyecektir. Rejimin düşüşü sonrasındaki 100 gün için bir geçiş süreci planımız var" dedi.
İran askeri, polisi ve devlet memurlarından son günlerde kendisine mesajlar geldiğini ifade eden Pehlevi, rejim yanlısı güvenlik güçlerine seslenerek, "Düşüşü kaçınılmaz olan bir rejim uğruna İran milletinin karşısında durmayın. Çürüyen bir rejim için kendinizi feda etmeyin. Milletin yanında durarak hayatınızı kurtarabilirsiniz" dedi.
*Haber AA tarafından servis edilmiştir.
evet ta kendisi olması lazımO netanyahu ile fotoğrafı olan Rıza Pehlevi mi
Ben İranlı olsam onu takmam. Hamaney'in yerinde olsam kellesini alırdım vatan haininin.evet ta kendisi olması lazım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.