Bence Yanlışın Var. Konuşan sadece biz varız. Görüntüleyen Hem Ziyaretçi hemde Üyeler varRime başlıkta bir sen bir ben varız. Milletin umurunda değil.
Onu demek istedim zaten.Konuşan sadece biz varız.
Maleseef sitemiz'de Üyelerimiz tarafından İran-İsrail Savaşı pek ilgi çekmiyor. bir forum sitesi İran-İsrail Savaşı konusunda 170 Civarı Üyesi 1400 Civarı Mesaj Yazmış 46k Görüntülenmesi varOnu demek istedim zaten.
Ne yapalım demek millet daha ilginç konular bulmuş kendine.Maleseef sitemiz'de Üyelerimiz tarafından İran-İsrail Savaşı pek ilgi çekmiyor. bir forum sitesi İran-İsrail Savaşı konusunda 170 Civarı Üyesi 1400 Civarı Mesaj Yazmış 46k Görüntülenmesi var
Biz 532 Mesaj Yazmışız. 4.2k Görüntülenmesi
Amerikanın Hayvanı PJAK
Türkiye PJAK'ı vurabilirmi?İran'ı bölmeye başladılar.
Türkiye PJAK'ı vurur mu vurmaz mı bilmem de yakın zamanda bir yerleri vurmak zorunda olacağı kesin.Türkiye PJAK'ı vurabilirmi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.