İran'a destek versek, vermesek de sıranın bize gelmesi en fazla on ayı bulur.İran'a destek verirsek, sıranın bize gelmesi 10 yıl sonra değil, şimdi olur.
Son düzenleme:
İran'a destek versek, vermesek de sıranın bize gelmesi en fazla on ayı bulur.İran'a destek verirsek, sıranın bize gelmesi 10 yıl sonra değil, şimdi olur.
Bilmiyorum. Tesisin sadece yer üstündeki kısmı imha edilmiş.Testlerde Seviye Kaç Göğüs Röntgeni çıktı? bilginiz varmı?
Reaktör Çekirdeği İnfılak edilmiş veya / Açıktamı Çernobilde Yaşananlar kadar Bir Tehlike Varmı?
Bizim savaşa girmemize 3-5 ay var.Bizim savaşa girmemize daha 3-5 sene var.
Şu an hazır değilizİran'a destek verirsek sıranın bize gelmesi 10 ay sonra değil şimdi olur.
Hazırlıklı olmamıza 3-5 yıl var anlamında söyledim. Yoksa savaş her an çıkabilir.Bizim savaşa girmemize 3-5 ay var.
Bilmiyorum. Tesisin sadece yer üstündeki kısmı imha edilmiş.
Ülkemizin Ve Dünyanın En önemli önceliği şuanda Natanz'daki Radyasyon Sızıntısının Değerini bilmek. İran Açıklarsa Büyük ihtimalle Gerçek Değerin Kat Kat Altını Söyleyecektir..Bizim savaşa girmemize 3-5 ay var.
Kimse bizim hazırlanmamımızı beklemez. Bu zamana kadar çoktan hazırlanmamız lazımdı. Şimdi bile normalde aksiyon almamız lazım fakat hazır değiliz.Hazırlıklı olmamıza 3-5 yıl var anlamında söyledim. Yoksa savaş her an çıkabilir.
Beklemez. Biz cumburlop dalarsak kötü.Kimse bizim hazırlanmamımızı beklemez. Bu zamana kadar çoktan hazırlanmamız lazımdı. Şimdi bile normalde aksiyon almamız lazım fakat hazır değiliz.
Kim takar Irak'ı.SON DAKIKA - HABERLER | Irak, ABD'den "İsrail'in hava sahasını kullanmamasını" istedi
Irak hükümeti, İsrail'e ait uçakların Irak hava sahasını tekrar ihlal etmemesi için ABD'den gerekli önlemleri almasını istedi.
Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani'nin Askeri Sözcüsü Sabah Numan, yaptığı yazılı açıklamada, topraklarının, sularının ve hava sahasının komşu ülkelere yönelik herhangi bir saldırı için kullanılmasına kesinlikle izin verilmeyeceğini belirtti.
Numan, "Irak hükümeti, ABD'ye de çağrıda bulunarak iki ülke arasındaki anlaşmalar çerçevesinde sorumluluklarını yerine getirmesini ve İsrail'e ait uçakların Irak hava sahasını tekrar ihlal etmemesi için gerekli önlemleri almasını talep etti." ifadelerini kullandı.
(NTV)
Görsel veya Video Yükleme şansınız varmı.Tahran vurulmuş. Yarım saat önce 30 kadar yer vurulmuş. Çok sayıda ölü varmış.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.