KilitlemeeeArkadaşlar, tartışma olmasın yoksa konu bir süre kilitlenecektir.
KilitlemeeeArkadaşlar, tartışma olmasın yoksa konu bir süre kilitlenecektir.
Şu an iyi hocam. Ama böyle bir durum söz konusu olursa mecbur kalacağım.Kilitlemeee
Telefon numaramı paylaşıp malum şahsı reele davet etmem uygun bir davranış değildi , forumdaki saygıdeğer arkadaşlardan özür diliyorum. Bundan sonra ulaşım dışında da başlıklara yazmamTartışma içerecek mesajlar silinmiştir. Konumuza normal bir şekilde devam edelim.
Lütfen şu hususları unutmayalım: Ciddi mesajlar göndermeyelim. (Hakaret, Tehdit, Argo, Tartışma Yaratabilecek ve Siyasi Mesajlar vb.)
Hocam siyasi olaylar hakkında kavga etmeye gönül kırmaya gerek yok asıl tartışanlar işlerini yapsalar bize bir şey kalmayacakta hadi neyseTelefon numaramı paylaşıp malum şahsı reele davet etmem uygun bir davranış değildi , forumdaki saygıdeğer arkadaşlardan özür diliyorum. Bundan sonra ulaşım dışında da başlıklara yazmam
Doğrudur hocam. O bilgiler hassastır. Anlyorum ne dediğinizi. İnsanlık hali aniden psikolojimiz bozulabilir. Ama bunu kontrol etmemiz lazım.Telefon numaramı paylaşıp malum şahsı reele davet etmem uygun bir davranış değildi , forumdaki saygıdeğer arkadaşlardan özür diliyorum. Bundan sonra ulaşım dışında da başlıklara yazmam
Ettiğin küfür için de özür dileseydin keşkeTelefon numaramı paylaşıp malum şahsı reele davet etmem uygun bir davranış değildi , forumdaki saygıdeğer arkadaşlardan özür diliyorum. Bundan sonra ulaşım dışında da başlıklara yazmam
Azerbaycan İsraili destekliyor ya ondan vurmuşturAzerbaycan hükümetine yakın bir kaynak, İran yönünden gelen füze ve insansız hava araçlarının Perşembe günü Azerbaycan'ın Nahçıvan özerk bölgesindeki havaalanı topraklarına düştüğünü söyledi. Nahçıvan Uluslararası Havaalanı, İran sınırına yaklaşık 10 km (6 mil) uzaklıkta bulunuyor.
İran Füzeyi biz atmadık dedi.YALANCI TRUMP
Trump tehdit etmişti! İspanya'dan 'ABD' kararı
Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, İspanya hakkında yaptığı açıklamada, "Dün Trump'ın mesajını açık ve net bir şekilde duyduklarını düşünüyorum. ABD ordusuyla işbirliği yapmayı kabul ettiler" dedi.
İSPANYA'DAN YANIT GELDİ
İspanya Dışişleri Bakanı José Manuel Albares, Beyaz Saray'ın İspanya’nın ABD ile “askeri iş birliği yapacağını” söylediği açıklamayı “kesin bir dille” yalanladı.
Füzeyi tam incelenseydi ortaya çıkardı.Türkiye bu oyunlara gelmez
[automerge]1772725780[/automerge]
Suriye, İran’ın Türkiye ve Azerbaycan’ı hedef alma girişimini sert ifadelerle kınadı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.