USS Nimitz Güney Çin Denizindenmi gelecek?SON DAKIKA - HABERLER | ABD USS NIMITZ Savaş Gemisi Yolda.
(kanal12 israil)
Anca konuşuyorlar. Vurun şu Siyonistleriİran: Kazanıp 50 Yılı Garantiye Alacağız.
Abd ve İngiltere desteği var. İsrail çok net kazanıyor.Bence Siyonist İsrail Kaybedecek.
Sadece Hayfa vuruluyor'Ben Gurion Havalimanı vuruldu' iddiası
İran'ın yarı resmi Tasnim haber ajansı, balistik füzelerden birinin Tel Aviv’deki Ben Gurion Havalimanı'nı vurduğunu ileri sürdü ancak bu iddia henüz doğrulanmadı.
İngilizler Ürdün Veya Suud DüşürüyordurYemen tarafından gelen füzeler düşürülüyor.
kendisi en son Güney Çin DenizindeydiABD Deniz Kuvvetleri’ne ait USS Nimitz uçak gemisi Orta Doğu'ya doğru yola çıktı
İran'ın işi çok zor. İran'ı yok edecekler. Anlaşmalıydı İran. Çok daha ağır bir bedel ödeyecek.ABD Deniz Kuvvetleri’ne ait USS Nimitz uçak gemisi Orta Doğu'ya doğru yola çıktı
Amerika geliyor. Bölgeye Çinin veya Rusun gelmesi gerek.İran'ın işi çok
İran'ın işi çok zor. İran'ı yok edecekler. Anlaşmalıydı İran. Çok daha ağır bir bedel ödeyecek.
Ben ne Çin'in ne de Rusya'nın geleceğini düşünmüyorum. Allah'a emanet İran.Amerika geliyor. Bölgeye Çinin veya Rusun gelmesi gerek.
Dünya savaşı işteAmerika geliyor. Bölgeye Çinin veya Rusun gelmesi gerek.
Saldırdı mı İran'a.Abd savaşa dahil oldu
Yüzde Yüzmü HocamMuhtemelen salı günü savaşa direkt dahil oluruz. Mecburiyet
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.