Tema düzenleyici

İlginç Otobüs İç Tasarımları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emir

Moderatör
Yarbay
Konu sahibi
Bir zamanlar sıradan bir ulaşım aracı olarak gördüğümüz otobüsler, günümüzde adeta hareket eden sanat galerilerine dönüşüyor. Kimi otobüslerin içi deniz kabuklarıyla bezeli bir sahil evi havasında, kimisi ise retro neon ışıklarla donatılmış bir 80’ler barını andırıyor. Yola çıkarken sadece bir yerden bir yere gitmeyi değil, ruhu da gezdirmeyi hedefleyen bu tasarımlar, sıradan bir yolculuğu unutulmaz bir deneyime dönüştürüyor.

Bazı şehirlerde öğrenciler için tasarlanmış “kütüphane otobüsler” bulunuyor; raflarda dizili kitaplar, yumuşak koltuklar ve loş ışıklar arasında yolculuk, adeta sessiz bir düşünce seferine dönüşüyor. Turistik bölgelerde ise panoramik camlarla çevrili “manzara otobüsleri”, her koltuğu birinci sınıf bir sahne locası hâline getiriyor.

Dünyanın farklı yerlerinde karşımıza çıkan bu yaratıcı iç tasarımlar; kimi zaman doğadan ilham alıyor, kimi zaman da teknolojiyi merkezine alarak geleceğin ulaşım estetiğini yansıtıyor. Kimi otobüslerde mini kafeler, kimi otobüslerde ise bitkilerle çevrili “yeşil alanlar” yer alıyor.

Peki siz hiç içine girdiğinizde zaman kavramını unutturan, yolculuğu bir serüvene dönüştüren bir otobüse denk geldiniz mi?
Fotoğraflarınızı, gözlemlerinizi ve hayalinizdeki otobüs tasarımını paylaşın. Belki de bir gün o hayal ettiğiniz otobüs gerçekten yollara düşer…

İlginç iç dizayn fotoğrafları. Bu tarzda bir şehir içi yolculuğu ilginç bir deneyim olacaktır.

1759719281135.webp
1759719341043.webp
1759719420362.webp
1759719533131.webp

Bu başlık altında aklınızdaki görselleri oluşturup paylaşabilirsiniz.

Benim Man Lion's City'lerin kapıdaki tutma borularını tutma değişik bir merakım vardı.Çok merak ediyordum tutmayı.C-1900'a bindiğimde hep kapının orada tutunarak yolculuk ettim.Ama arka boş alanda durmadım.Orada durmayı merak ediyorum şimdi de B-1744 bekle beni

Geri
Üst Alt