Tema düzenleyici

IKEA Türkiye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emir

Moderatör
Yarbay
Konu sahibi
image

Türkiye’de ilk IKEA mağazasını Mayıs 2005 tarihinde İstanbul Ümraniye’de açan MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş, halihazırda İstanbul’da 3, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya’da 1’er olmak üzere toplamda 7 mağaza; Bodrum ve Adana’da 1’er olmak üzere toplamda 2 “Sipariş ve Teslim Noktası” ve İnternet Mağazası ile faaliyetine devam etmektedir. IKEA mağazaları, güzel tasarımlı, kaliteli ve uygun fiyatlı 8.000 çeşidi aşkın ürüne, milyonlarca fikir ve akıllı çözüme ulaşma imkanı sunmaktadır.

Kaynak:

2025 yılının başından beri Gaziantep’te çalışmak üzere mağaza müdürü, iç mimar gibi alanlarda personel alım ilanı veriyorlar.
Gaziantep’e mağaza mı açacaklar, teslimat noktası mı emin değilim.

2025 yılının başından beri Gaziantep’te çalışmak üzere mağaza müdürü, iç mimar gibi alanlarda personel alım ilanı veriyorlar.
Gaziantep’e mağaza mı açacaklar, teslimat noktası mı emin değilim.
Mağaza açılacak olsa mutlaka medyada haberi çıkardı . belki online satış ile ilgili bir alımdır .

Bu arada gerçekten yemek fiyatları bana aşırı cazip geldi yemek tarafında kar edebiliyorlar mı bilmiyorum muhtemelen mağazaya müşteri çekmek içindir.

Zamanında İkea'ya gitmiştim, dediğniz gibi mağazaya müşteri çekmek ve daha çok alışveriş yapmaları için kullanılan bir taktik. Yemeklerinin tadı güzel.

Mağaza açılacak olsa mutlaka medyada haberi çıkardı . belki online satış ile ilgili bir alımdır .

Ben de merak ediyorum açıkçası bir kontrol edeyim dedim geçen hafta satış ekip üyesi ilanı açmışlar, 20 gün önce de iç mekan tasarım grup lideri diye bir ilan açmışlar. Teslimat noktası olabilir belki.

Geri
Üst Alt