Tema düzenleyici

İETT'nin Otokar Kent 290 LF Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2025 Conectodan elbet iyi değil, aralarında tam 12 yaş fark var zaten ama İETT filosuna giren en iyi araçların başlarında bunlar rahatlıkla yer alır.
Ben citarolardan da conectolardan da daha çok beğeniyorum. Karakteristik özel üretim bir araç

Keşke O3250'den sonrası gelse of of tadından yenmez düşünsenize O3303 falan...

Yani serinin son aracı, bu araca inanılmaz bir değer verilmeli gerek kurum gerek şoförler ve halk tarafından bu kadar net bu kadar açık.

Son olarak hatlara çıkmayan bir Otokar vardı diyordunuz ya onun kodu neydi ve bu otobüsün hikayesi nedir yani İETT filoda bir adet bile olsa Otokar'ı yormamak ve aslını kaybettirmemek mi istiyor öyleyse bu iyi birşey. Birde araç ne zamandır böyle acaba. Çünkü böyle birşeyin olması çok sevindirici.

O3277, ben de tam olarak bilmiyorum niye hatlara vermiyorlar? Eğitim aracı diye de duydum ama normal hatlara bir şekilde çıkması lazımdı. Şimdilerde Anadolu Garajı'nda duruyor olmalı.

Sultangazi'nin (eskiden) ilk aracı O1184'ü de Eğitim Aracı tabelasıyla görmüştüm ancak bu araç 3277'nin aksine bazı hatlarda çalıştı.

Kısmen bozuk tabelası ve reklamıyla karakteristik özelliklerini koruyan O3062 bugün 76O'ya misafir oldu. ☺️
IMG_2424.JPG

Geri
Üst Alt