ÖHO'dakiler kadar iyi değiller ama bindiğim zaman fena değildi bence.Klimaları nasıl görmedim hiç ama kötüymüşBu araçlara çok binemedim ama Öhodakinler iyidi doğrusu çok mu kötü ki bu araçlar
ÖHO'dakiler kadar iyi değiller ama bindiğim zaman fena değildi bence.Klimaları nasıl görmedim hiç ama kötüymüşBu araçlara çok binemedim ama Öhodakinler iyidi doğrusu çok mu kötü ki bu araçlar
En son ya 2023 yazında ya da 2024 yazında bindim . Yazın çekilemeyecek kadar kötülerBu araçlara çok binemedim ama Öhodakinler iyidi doğrusu çok mu kötü ki bu araçlar
İOAŞ şaşırtmıyor.ÖHO'dakiler kadar iyi değiller ama bindiğim zaman fena değildi bence.Klimaları nasıl görmedim hiç ama kötüymüş
Bugün bu araç yanımdan geçti. Gittiğim yere gitmediği için binemedim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.