M4003 filodan ayrıldı mı? 1 yıldır sinyal alınamıyor.
İki şoför konuşurken kulak misafiri oldum. İçlerinden biri bu araçlar 142F'te ağır kalıyorlar idare edemezler arıza veriyorlar dedi.
Verilebileceği en iyi hat 36VConnectoların verileceği en iyi hatlar Kemerburgaz köy hatları
Seferi bitirememe garantiVerilebileceği en iyi hat 36V
Bu araç İOAŞ çıkması İETT Conecto'su. Bu başlığa atsanız daha iyi olurdu.Tabelası Sönük Bir Evlat
Ekli dosyayı görüntüle 83752
MB Conecto II (K - 12m) & M4005
HT11 Giyimkent / Fatih Mah. - Kuyumcukent
Erguvan olduğu dönemden kalma olsa gerek.M4005'in en arkadaki yana bakan camın aşağısındaki yerde
Binali Yıldırım'ın Üniversitelilere Spor Ücretsiz yazılı seçim kağıdı var bu da böyle bir bilgi olarak kalsın
M4013'ü de çektim.Çekmediğim 5 tane araç kaldı.
M4003, M4004, M4010, M4011, M4013.
M4003 ve M4004 sanırım bir süre daha Eğitim Aracı'ndan geri dönmeyecek.
O sosyal ankastrem ile alakalı fotoğraf çekerken tam dik tutamıyorum telefonu eve gelince fotoğrafları kırpıyorumYamuk çıkmış bir de.![]()
Bu araçlara çok binemedim ama Öhodakinler iyidi doğrusu çok mu kötü ki bu araçlarOnların durumuda pek iç açıcı değil maalesef . Çoğunun tabelası okunamayacak derecede sönmüş . Klimalar zaten yok .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.