Olsa gündem olurdu2015 modeller galiba metrobüste o yüzden şehir içine gelmeseler de olur. Yıprandılar. Belki de 2015 model şehir içinde çalışanda vardır illa

Olsa gündem olurdu2015 modeller galiba metrobüste o yüzden şehir içine gelmeseler de olur. Yıprandılar. Belki de 2015 model şehir içinde çalışanda vardır illa
Öyle olamazdı çünkü Phileas'lardan sonra metrobüs hattında otobüs açığı oluşmuştuMetrobüste boşuna yıprandılar hep geçende 2015 model kül olmuştu. Şehir içinde en baştan kullanılsa metrobüse alınmasaydı yıllarca kullanılırdı
Benim mesajın aynısını paylaşmışsın gibime geldi. Çünkü ben tamda böyle yazmıştım ve bu fotoyu paylaşmıştım. Şaşırdım şimdi sende aynısını yazınca.Eskiden zimmetli körüklü araç mı varmış. İlk defa aksesuarlı körüklü gördüm İETT'de
Ekli dosyayı görüntüle 75586
Görsel: Güncel Ulaşım - Hüseyin Keskin
Bunlara denk gelince şaşırmıştım. Benim bölgeme ara sıra gelen bir tanesi var tekrar gelirse fotoğrafını çekicemMadem yeri geldi söyliyim bazı körüklü conectoların ön üstü siyaha boyanmış.
Ama arka taraf siyaha boyanmış iett conectosu tam hatırlayamıyorumvar mıydı yok muydu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.