Tema düzenleyici

İETT’nin dolmuş karşılığı bulunan hatları

Konu sahibi
Hangileri daha başarılı peki dolmuş mu İett mi
KM13 de ikiside başarılı
133Ü bilmiyorum ama seferi daha fazla plduğu için dolmuş olabilir
130T de aynı. Aydınlı TOKİ-Tulza bayağı sık bir dolmuş hattı.
41ST de ikisi de başarılı. Hatta Seyrantepe-Topkapı dolmuşu fazla başarılı olduğu için var. İkisi de paket oluyorlar.
Pendik-Kadıköy dolmuşu 17 den daha başarılıdır bence. Yamulmuyorsam istanbuldaki yegane 7/24 çalışan dolmuş hatlarından

Konu sahibi
Magandalığın yanı sıra. Bir yere geliyorlar sebepsiz 15 dk duruyorlar. Yolcu olsun olmasın fark etmez. En gıcık olduğum olay. Acelen varmış yokmuş umurlarında değil
Ben sebepsiz durduklarını görmedim. Yolcu toplamak için duruyorlar benim gördüğüm

Ben sebepsiz durduklarını görmedim. Yolcu toplamak için duruyorlar benim gördüğüm
Saatlerini ayarlamak için hep en az 10-15 dk durduğumuzu hatırlıyorum. Çünkü beklerken 1 tane bile yolcu binmemişti :D

139T Şile-Tepeüstü
Şile-Çekmeköy Metro dolmuş hattı
farkları:
1) dolmuş Terminalden hareket edip eski hastaneden dolanıp Tedaş önü durağına geliyor
2) otobüs Tedaş önünden başlayıp yukarıya Terminale girdikten sonra devam ediyor
3) otobüs Çekmeköy metrodan sonra Tepeüstü'ne kadar gidiyor (ki yolcuların 4'te 3'ünden fazla insan metroda iniyor)

Minibüsleri o kadar sevmiyorum ki gideceğim yere minibüse binmek yerine 45-50 dk yürüyerek gitmiştim
Ben de hiç sevmiyorum. O kadar rahatsız araçlar ki, küçücük çukurdan geçerken ayran gibi çalkalıyor beni. Şu servis aracından bozma minibüslerden bahsediyorum. Otobüse o kadar alışmışım ki, minibüs görünce kaçıyorum. Gerekirse 1 saat otobüs beklerim.

Esenyalı - İstasyon | MR61 [Tıpatıp aynı güzergah olmasa da ikisinin de amacı Esenyalı halkını Marmaray'a ulaştırmak.]

Konu sahibi
Ben de hiç sevmiyorum. O kadar rahatsız araçlar ki, küçücük çukurdan geçerken ayran gibi çalkalıyor beni. Şu servis aracından bozma minibüslerden bahsediyorum. Otobüse o kadar alışmışım ki, minibüs görünce kaçıyorum. Gerekirse 1 saat otobüs beklerim.

Esenyalı - İstasyon | MR61 [Tıpatıp aynı güzergah olmasa da ikisinin de amacı Esenyalı halkını Marmaray'a ulaştırmak.]
BEN DE O MİNİBÜSLERDEN NEFRET EDİYORUM SIRF MARKASINDAN ÖTÜRÜ ÖVÜLÜYOR BENCE
DÜN JESTE BİNDİM KONFORLU KONFORLU GİTTİM BANKA MİNDER KONMUŞ GİBİ DURAN BİR KOLTUKTA OTURMAMA RAĞMEN

Neyse konuya dönecek olursak,
132F - Pendik-Esenler Mah. (Otobüs daha geriden başlıyor onun dışında aynı)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt