Bisiklet aparatlarının çok kullanıldığını görmedim benBisiklet aparatı için diye tahmin ediyorum ama Avrupa yakası bu konuda hor görüldüğü için asla takmayacaklar.
Bisiklet aparatlarının çok kullanıldığını görmedim benBisiklet aparatı için diye tahmin ediyorum ama Avrupa yakası bu konuda hor görüldüğü için asla takmayacaklar.
Onlar sadece göstermelikti. Şöför bisikletli yolcuyu gözümün önünde araca almıştı yıllar önce.Ben bisiklet aparatı olup üstünde bisiklet olan bir araca da denk gelmedim
ben küçükken görmüştümBen bisiklet aparatı olup üstünde bisiklet olan bir araca da denk gelmedim
Bu otobüslerin önü ve arkası sarı olsaydı nasıl olurdu acabaBu araç birkaç yıl önce Teknofest'te Güneşli servisiydi ve ailemle birlikte binmiştim.
B5017 / HT11 Giyimkent-Kuyumcukent
28 Haziran 2025Ekli dosyayı görüntüle 79736
Ekli dosyayı görüntüle 79737
Yurtdışına ihrac edilen Procity CNG araçların önünü turuncu yapmışlardı, bence renkli yine güzel duruyorHiç yakışmazdı, bu alanları siyah yapmayı iyi akıl etmişler.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.