Ultraşaftıkayan LF12
Siyah far çerçevesi şart
Daha iyileri İstanbula inşaAllahBelgrad Belediyesi'nin yeni Akiaları
www.instagram.com
koyu mavi renkle oldukça karizmatik olmuşlar. inşallah toplu taşıma şirketlerimiz sarı ve açık yeşil dışında başka bir renk kullanırlar bunun reng gibiBelgrad Belediyesi'nin yeni Akiaları
Aynaları varmış en azından. Bunlar daha iyi duruyorBelgrad Belediyesi'nin yeni Akiaları
Bence kamera da janti duruyor fakat her zaman bozulma riski var.Aynaları varmış en azından. Bunlar daha iyi duruyor
bazılarında oluyor bazılarında olmuyorBu otobüslerde trim sesinin neredeyse hiç olmamasını seviyorum.
Bugün bindiğim A3002'nin ön kapısı açılırkenki sesi azıcık bozuktu o dikkatimi çekti.Onun dışında olağan bir sıkıntı görmüyorum.Akia'ların durumu nasıl hocam
Yakışıklı araç bence. Sağlamlık açısından da kendini kanıtladığını düşünüyorum, başka belediyelerin de dikkatini çekecektir.O sayıya (A3022) 10 daha ekleyelim o zaman.
98Y -> A3032
Ekli dosyayı görüntüle 88310
27 Ekim 2025 - Bakırköy
Başlık konusundan çok çıkmış. Arkadaşlar rica ediyorum ilgili başlıklarda diğer başlıkları konuşmadan sohbet ederseniz sevinirim. Buradaki mesajların bir kısmını şu konuya taşıyacağım. Özellikle markadan markaya atlayacaksanız lütfen bu başlığı kullanın. Görsel + Yorum + Bir gelişme yaşandığında paylaşılan daha resmi bir alan olması daha iyi olacaktır. İETT Araç filosu kısmı tam sohbetiniz için idealAKIA başlığında AKIA dışında herşey var maşaallah!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.