Bizim belediyede Mercedes Atego çöp kamyonu var , aynı sesi çıkarıyorAz önce arkamda çöp kamyonu duruyordu motor sesi bu Akia'lar ile aynıydı.Otobüs zannettim gerçekten baktım
Bizim belediyede Mercedes Atego çöp kamyonu var , aynı sesi çıkarıyorAz önce arkamda çöp kamyonu duruyordu motor sesi bu Akia'lar ile aynıydı.Otobüs zannettim gerçekten baktım
Otokar Kent modelinde de kullanılacak sanırımOM936LA’yı mercedes yakında jeneratörde de kullanır her derde deva motor
Maşallah öyle bir motor yapmışlar ki yakında binek araçlarında da kullanırlsrOtokar Kent modelinde de kullanılacak sanırım
S63 amg de küçültülmüş versiyonu var zatenMaşallah öyle bir motor yapmışlar ki yakında binek araçlarında da kullanırlsr
Ayıp niye direk aynısını monte etmemişler her şeye ettikleri gibiS63 amg de küçültülmüş versiyonu var zaten
tonlarca ağırlıktaki otobüsün motoru , otomobile fazla gelirAyıp niye direk aynısını monte etmemişler her şeye ettikleri gibi
Evet perşembe-cumadan beri var. Aynı şekilde yeni tip durak ekranlarında da var bu yazı.Ekli dosyayı görüntüle 81249
Gelirken A3101'in televizyonunda "Araçlarımız 7/24 Kamera Sistemleri İle İzlenmektedir" Yazısı çıkıyordu. Bunu eklemişler televizyona.Ayrıca orijinal yakınlaştırarak çektiğim net gözüken fotoyu yükleyemedim dosya çok büyük dedi site.Onu da anlayamadım
Bir tanesinde orta kapının altı dökülmüştü.Bu araçlar daha 1 yılda çok döküldüler belli oluyor binince.Sonraki yıllarda çok kötü olmazlar inşallah
Bu plakaya bakarsam A3044 olması lazım
32 hattında çalışıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.