Otokar gelsinGönder gelsin
Otokar gelsinGönder gelsin
Hatırlamıyorum ama 50Y olması muhtemelSizin bindiğiniz ilk Akia neydi benim 2024 Ağustos'ta 33 hattında A3028'di
98Y A3008Sizin bindiğiniz ilk Akia neydi benim 2024 Ağustos'ta 33 hattında A3028'di
Uygulamama göre bunlarmış. Bu hatlara binme sebebimde eski kız arkadaşım Esenler tarafındaydı o yüzden. Artık o taraflara gitmiyorumSizin bindiğiniz ilk Akia neydi benim 2024 Ağustos'ta 33 hattında A3028'di
Oooo nerede yakaladın bu yakışıklıyı
Benim buradaki Park Ada durağında.Bugünde 336E,36V felan bizim buradan geçiyor.Oooo nerede yakaladın bu yakışıklıyıGelirken ve giderken bugün buna bindim .
Hmm trafiktendir muhtemelen , duyurulara bakmadım bugün hiç . Zaten Sultançiftliği durağına kadar gittim , aynı yerden geri geldim . Belki diyecektim beni yakalamışsındır diyeBenim buradaki Park Ada durağında.Bugünde 336E,36V felan bizim buradan geçiyor.
Zaten artık her bindiğimde bir sarsıntıda sallanıyor çok.Kalitesizmiş.Bir de şoförler çok hızlı kapatıyor
Evet bu yeni eklenmiş bebde Yeni gördüm sabah yoktuEkli dosyayı görüntüle 81249
Gelirken A3101'in televizyonunda "Araçlarımız 7/24 Kamera Sistemleri İle İzlenmektedir" Yazısı çıkıyordu. Bunu eklemişler televizyona.Ayrıca orijinal yakınlaştırarak çektiğim net gözüken fotoyu yükleyemedim dosya çok büyük dedi site.Onu da anlayamadım
Ben de duyuyorum, aynı motoru kullanıyorlar sanırım. Çöp kamyonu yanında market mal kamyonları da aynı sesi çıkarıyor.Az önce arkamda çöp kamyonu duruyordu motor sesi bu Akia'lar ile aynıydı.Otobüs zannettim gerçekten baktım
Biliyorum evet makarasına yazdımBen de duyuyorum, aynı motoru kullanıyorlar sanırım. Çöp kamyonu yanında market mal kamyonları da aynı sesi çıkarıyor.
OM936LA’yı mercedes yakında jeneratörde de kullanır her derde deva motorBen de duyuyorum, aynı motoru kullanıyorlar sanırım. Çöp kamyonu yanında market mal kamyonları da aynı sesi çıkarıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.