Son düzenleme:
Yürüyen aksam Mercedes değil ama kalite olarak size katılıyorum.Asıl "YERLİ MERCEDES OTOKAR." 'dır.★★★
Akia'larda o kadar çok plaka farklılığı varki KOD,KYK,HZC,KFG,MEP,KKB,KOE ,KCT...... diye gidiyor.Bakarak yazdım daha varsa yazabilirsiniz sizdeŞunların plakalarını keşke Otokar'lardaki gibi TR olarak alsalarmış
HZA, KOFAkia'larda o kadar çok plaka farklılığı varki KOD,KYK,HZC,KFG,MEP,KKB,KOE ,KCT...... diye gidiyor.Bakarak yazdım daha varsa yazabilirsiniz sizde
O aracın arkasında bile damalar vardı .Bugün A3015'te yanlarında beyaz yamalar olduğunu gördüm tek yamalı akia
Evet arkası değişikti onun ama en son gördüğümde diğerleri gibiydi düzeltmişlerO aracın arkasında bile damalar vardı .
Bu araçlar siyah far çerçeveleri ve damalar ile daha güzel olabilirler aslındaEvet arkası değişikti onun ama en son gördüğümde diğerleri gibiydi düzeltmişler
Kabartma logo nasıl sökülebilir ki ? Acaba Bredalardaki gibi tamir için bilerek mi söktülerŞuan A3025'teyim direksiyondaki Logo Sökülmüş
Toplama arabaAraçlarda Temsa Avenue aynası var![]()
Sizin korkulu rüyanızı buldum: 1000 tane akia alımıElektrikli hiçbir taşıt sevmiyorum orası doğru ama çeşitlilik olması adına 20-30 tane de olabilir. Hem sayıların az olması deneme isteğini de uyandırıyor. Her markadan en kötü 20-30 araç olması gerektiğini düşünüyorum
Kötü araba değil ama aşırı iyi de değilSizin korkulu rüyanızı buldum: 1000 tane akia alımı![]()
İstanbula yeterli araçKötü araba değil ama aşırı iyi de değil
Gönder gelsinSizin korkulu rüyanızı buldum: 1000 tane akia alımı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.