F
Koltuk araları çok dar, uzun boyluysan sığamazsın. Kliması güzel, konforu eh işte.Euro 5 kasalara hiç binmedim . Nasıl araçlar ?
2009 Temsa gibi öyleyseKoltuk araları çok dar, uzun boyluysan sığamazsın. Kliması güzel, konforu eh işte.
ayaktakine zerre acıma duygusu yok tutacaklar ileri geri gideebiliyorEuro 5 kasalara hiç binmedim . Nasıl araçlar?
Sabit tutamaklar her zaman iyidirayaktakine zerre acıma duygusu yok tutacaklar ileri geri gideebiliyor
Eski kasanın gidiş performansı da kötü.Eski kasaları tam teneke sürekli zıplatıp duruyor fakat yeni kasası güzel bence BMC'nin
2025 Modellerinde Kokpiti Yenilediler de o direksiyonu da yenileselerdi keşke bana direksiyonu kötü geliyorBMC’ler genel olarak iyi gibiler fakat şu Euro6’ların ilk çıkan kasasındaki kokpiti hiç sevmiyorum. Akiada bile daha iyi kokpit var.
Eski kasaları kamyon şasesine oturtulmuş karoser hissiyatı veriyorEski kasanın gidiş performansı da kötü.
Yeni kasadan kastım İETT'deki 2017 model olandı. 2012 ve 2016'ya göre kat kat daha iyi. 2012 ve 2016'lar tam kamyon Autobus'un dediği gibi. Sıfır konfor2025 Modellerinde Kokpiti Yenilediler de o direksiyonu da yenileselerdi keşke bana direksiyonu kötü geliyor
@Rick Grimes Bu mesajımı Procity TR başlığına taşıyabilirmisiniz size zahmet aynı değilmiş iki başlık2025 Modellerinde Kokpiti Yenilediler de o direksiyonu da yenileselerdi keşke bana direksiyonu kötü geliyor
Sorun değil 1 mesaj için değmez kalsın@Rick Grimes Bu mesajımı Procity TR başlığına taşıyabilirmisiniz size zahmet aynı değilmiş iki başlık
2012'ler için boyun 1.90'ı geçiyorsa sıkıntısınYeni kasadan kastım İETT'deki 2017 model olandı. 2012 ve 2016'ya göre kat kat daha iyi. 2012 ve 2016'lar tam kamyon Autobus'un dediği gibi. Sıfır konfor
2012ler ve (biraz iyileşme olsa da daha yenileri de) ayakta olana sıkıntı2012'ler için boyun 1.90'ı geçiyorsa sıkıntısın
Bunların direksiyonunu bende oldum olası sevemedim ne yalan söylim.2025 Modellerinde Kokpiti Yenilediler de o direksiyonu da yenileselerdi keşke bana direksiyonu kötü geliyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.