Böyle de güzel. Bir tek otokar yazısının orijinal olmaması rahatsız ediyorPlaka üstündeki tamponu siyaha boyasaymışlar güzel durabilirmiş
Ekli dosyayı görüntüle 84498
Burayı ya da sadece logoların olduğu parçayı
Böyle de güzel. Bir tek otokar yazısının orijinal olmaması rahatsız ediyorPlaka üstündeki tamponu siyaha boyasaymışlar güzel durabilirmiş
Büyük ihtimalle vizyondan alındığında hiç logo yoktu. Sonradan kendileri eklemişlerdirBöyle de güzel. Bir tek otokar yazısının orijinal olmaması rahatsız ediyor
Bu kasa Kent'leri ben de sevmiyorum ben de Akia derim ama 2013 Model Kent mi Akia mi Kent derimBu mu Akia mı deseler ben Akia derim.
Ben hiçbirini seçmezdim ilisi de çok güzel araçlar ikisi de sürekli binmek istediğin araçalarBu mu Akia mı deseler ben Akia derim.
2013'ler çok başka arabalar.Bu kasa Kent'leri ben de sevmiyorum ben de Akia derim ama 2013 Model Kent mi Akia mi Kent derim
Demek istediğim şeyin bir benzerini bugün görselini çektim. Bu seri araçlarda görselini çektiğim araçta 2012 model Otokar. Alıntı giriyorumPlaka üstündeki tamponu siyaha boyasaymışlar güzel durabilirmiş
A-1674 -> 2012 Otokar Kent 290LF - Görev Yok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.