Bu başlığı açmakta kararsız kaldım ama Conecto - Conecto G başlıklarının farklı olduklarını görünce açayım dedim
İnşallah denersiniz. KM11’e sabit bir tanesi diye biliyorumAnadolu yakasında çalıştıkları için gram fikrim yok. Sanırım iç koltuk düzenleri 2013 Özel üretim gibi ön kapının orada 3'lü yan yana koltukları yokmuş. O yüzden O1X-O2X-O3X serisi benim için daha gözde
Anadolu yakasına geçince şahsen denemek istiyorum.İnşallah denersiniz. KM11’e sabit bir tanesi diye biliyorum
Ön yüzleri de özel üretim gibi . Yanlış hatırlamıyorsam Vizyon'da erguvan renklerle çalışırlarken ön yüzleri siyahtı.Anadolu yakasında çalıştıkları için gram fikrim yok. Sanırım iç koltuk düzenleri 2013 Özel üretim gibi ön kapının orada 3'lü yan yana koltukları yokmuş. O yüzden O1X-O2X-O3X serisi benim için daha gözde
Vizyondan geldiyseler o zaman bildiğimiz 2012 Model Otokar Kent 290LF gibilerdir. Bugün A-1026'nın 2012 290LF'sine binmiştim. Büyük ihtimalle aynı havayı alırım bunlarda daÖn yüzleri de özel üretim gibi . Yanlış hatırlamıyorsam Vizyon'da erguvan renklerle çalışırlarken ön yüzleri siyahtı.
Evet aynısıVizyondan geldiyseler o zaman bildiğimiz 2012 Model Otokar Kent 290LF gibilerdir. Bugün A-1026'nın 2012 290LF'sine binmiştim. Büyük ihtimalle aynı havayı alırım bunlarda da
Ne demek O4 serisi özel değilEvet aynısı
Vizyondan alındıysa özel değildir. CNG'li Temsalar veya Sonradan alınan Solo Conectolar gibiNe demek O4 serisi özel değil
Önünü İ.E.T.T yönetmeliğine göre sarı renge boyamışlar, İSBAK ekipmanları ile de donatmışlar.Kapı üstlerine duracak yazılı ışıkları takmışlar sonradan.
Plaka üstündeki tamponu siyaha boyasaymışlar güzel durabilirmişEkli dosyayı görüntüle 84496
2024'te çektiğim bi fotoğraf O4003
Arabayı kamulaştırmışlarPlaka üstündeki tamponu siyaha boyasaymışlar güzel durabilirmiş
Ekli dosyayı görüntüle 84498
Burayı ya da sadece logoların olduğu parçayı
A-381 gibi yaniPlaka üstündeki tamponu siyaha boyasaymışlar güzel durabilirmiş
Ekli dosyayı görüntüle 84498
Burayı ya da sadece logoların olduğu parçayı
Akıl hocam o araçtıA-381 gibi yani![]()
Benim i,in özeller. çünkü 2012 model. Çünkü tableası güzelVizyondan alındıysa özel değildir. CNG'li Temsalar veya Sonradan alınan Solo Conectolar gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.