Tema düzenleyici

İETT'nin 2012 Model (O4001-O4023) Otokar Kent 290 LF Otobüsleri

Tabelalarını çok seviyorum. “Sıradan” bir tabelayı oldukça göze hoş bir şekilde kullanmışlar. Yazıları sadece statik değil. KM13 vazifesinde gördüm geçen. Ön Tabelası Tuzla-Pendik Metro (kayan yazı ama güleryüzdekiler gibi değil tam hatırlamıyorum) YHT-Pendik yazıyordu

Anadolu yakasında çalıştıkları için gram fikrim yok. Sanırım iç koltuk düzenleri 2013 Özel üretim gibi ön kapının orada 3'lü yan yana koltukları yokmuş. O yüzden O1X-O2X-O3X serisi benim için daha gözde
İnşallah denersiniz. KM11’e sabit bir tanesi diye biliyorum

Anadolu yakasında çalıştıkları için gram fikrim yok. Sanırım iç koltuk düzenleri 2013 Özel üretim gibi ön kapının orada 3'lü yan yana koltukları yokmuş. O yüzden O1X-O2X-O3X serisi benim için daha gözde
Ön yüzleri de özel üretim gibi . Yanlış hatırlamıyorsam Vizyon'da erguvan renklerle çalışırlarken ön yüzleri siyahtı.

Ön yüzleri de özel üretim gibi . Yanlış hatırlamıyorsam Vizyon'da erguvan renklerle çalışırlarken ön yüzleri siyahtı.
Vizyondan geldiyseler o zaman bildiğimiz 2012 Model Otokar Kent 290LF gibilerdir. Bugün A-1026'nın 2012 290LF'sine binmiştim. Büyük ihtimalle aynı havayı alırım bunlarda da

1000029347.jpg

2024'te çektiğim bi fotoğraf O4003

Geri
Üst Alt