Bir şey sorucaktım. Şu kapı kodları yeni araç alındığı zaman yeni aracın modelini siz mi yazıyorsunuz yoksa sistem giriyor mu.
Araçlar garajlara gittiklerinde orada yetkililer tarafından giriliyor. Sonra sisteme otomatik olarak düşüyorBir şey sorucaktım. Şu kapı kodları yeni araç alındığı zaman yeni aracın modelini siz mi yazıyorsunuz yoksa sistem giriyor mu.
Hiç oluru yok mu hocam veya iett nin captcha sını kendi sisteminize aktarabiliyorsanız o da iyi olurİETT, yat kalk kamu kuruluşu olduğuna dua et.
oluru var zaten de pahalı gemini image kullanmak gerekiyoHiç oluru yok mu hocam veya iett nin captcha sını kendi sisteminize aktarabiliyorsanız o da iyi olur
Eğer gemini pro lazımsa bende var 1 yıllık öğrenciye ücretsizdioluru var zaten de pahalı gemini image kullanmak gerekiyo
api farklı zaten de ben artık yayınlamam herkese adamlar bildiğin göstermek istemiyorum diyor biraz daha uğraşırsak kapatıcaklar siteyiEğer gemini pro lazımsa bende var 1 yıllık öğrenciye ücretsizdi
kapatmayı düşünürken ilaç gibi geldi. teşekkürler. araç ve hat sayfalarına eksikleri kapatmak adına eski seferleri sorgulama koymayı planlıyorum, bakalım ne zamana nasip olursaSitenin bu hali bile iyi ve yeterli bence. Tekrardan teşekkürler.
Kullanıcı adı şifreyle girebileceğimiz bir sistem olsa bu bilgileri de dm kutusu üzerinden yayınlanan iyi olmaz mı?api farklı zaten de ben artık yayınlamam herkese adamlar bildiğin göstermek istemiyorum diyor biraz daha uğraşırsak kapatıcaklar siteyi
olabilirKullanıcı adı şifreyle girebileceğimiz bir sistem olsa bu bilgileri de dm kutusu üzerinden yayınlanan iyi olmaz mı?
önbelleklemeye geçtim sınırsız sorgulama içiniettnext sitesinde yeni alınan araçların kapı kodlarında sadece eski araçları gözüküyor.
Örneğin: B-007 yeni Conectosu ile seferlere başlamış ama hala eski aracı yazıyor. Bir ben çözemedim bu işi.
Düzelir mi peki ?önbelleklemeye geçtim sınırsız sorgulama için
yenilenir zatenDüzelir mi peki ?
Sadece arıza değil araçların nerede olduğuna bile bakamıyoruz. Araç iett sürekli hata veriyor. Elde site kalmadıYani Artık Araçların Arıza Sebeplerini Görebileceğimiz Bir Yer Kalmadı Anlaşılan
siyaset baba siyasetYani Artık Araçların Arıza Sebeplerini Görebileceğimiz Bir Yer Kalmadı Anlaşılan
Önceden arıza iett diye bir site vardı ordan da arızaları görüyorduk sonra bi haber patladı bir günde şu kadar araç arıza yaptı diye sonra orayı da kapattılar oraya da kullanıcı adı şifre ile giriliyordu ama bi açığı vardı ordan giriyorduksiyaset baba siyaset
türkiye burası hiç değişmezÖnceden arıza iett diye bir site vardı ordan da arızaları görüyorduk sonra bi haber patladı bir günde şu kadar araç arıza yaptı diye sonra orayı da kapattılar oraya da kullanıcı adı şifre ile giriliyordu ama bi açığı vardı ordan giriyorduk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.