hangi siteyeHocam bizim bu siteye istediğimiz gibi girip sorgulama yapmamız yasak değil di mi?
Bende araç sorgulama kısmında bilgiler tam gözükmüyorhangi siteye
Sanırım bu sisteme geçilmiş. Bilgilerde hat ve aracın konumu çıkarılmış. Böyle olunca da sınırsız arama yapabiliyoruz sanırımBende araç sorgulama kısmında bilgiler tam gözükmüyor
İettnexthangi siteye
En azından araç modelini görmek bile beni sevindirdi. O bile yeter bana. Hattı Araç İETT'den de bakabiliyoruz.Sanırım bu sisteme geçilmiş. Bilgilerde hat ve aracın konumu çıkarılmış. Böyle olunca da sınırsız arama yapabiliyoruz sanırım
Ekli dosyayı görüntüle 101329
Tam olarak bu ne oluyor acaba ? Daha detaylı bilgi edinebilmemiz için olan bir şeye benziyor
Hocam en azından hattı yazsa daha iyi olmazmı bide canlı otobüs haritasına da mı sınırlama geldi ben tıklayamıyorum üstüne
hattı alırken seferlerde güncel olanın hattını alıyordumHocam en azından hattı yazsa daha iyi olmazmı bide canlı otobüs haritasına da mı sınırlama geldi ben tıklayamıyorum üstüne
ya kendi yazılımlarınıza entegre edicekseniz diye yaptım normal şartlarda kullanmanıza gerek yok veri aynı veri sitedekiyleTam olarak bu ne oluyor acaba ? Daha detaylı bilgi edinebilmemiz için olan bir şeye benziyor
uğraşırız hocam ama kesin diyemiyorumHocam canlı otobüs haritası işini çözemezmiyiz en azından kapı kodu yazsa sadece
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.