Tema düzenleyici

İettnext ile ilgili Paylaşımlar, Öneriler, Duyurular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rednexie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
v0.1.2

- Hat sayfası, çalışan araçlar kısmındaki konum çözümlemesi yerele taşındı, rate limit problemi çözüldü.Ağ ve batarya optimizasyonları gerçekleştirildi.
- Hat sayfası, arama kısmındaki tavsiyeler(otomatik doldurma) kısmındaki hata giderildi.
- Hat sayfası bilgi kısmında özel karakterler sorunu giderildi.
- Ayarlar sayfasına önbellek yönetimi kısmı getirildi
- Havesine formula ile konum çözümlemesi hassaslaştırıldı
- Web tarafında araç sorgulama ile ilgili düzeltmeler yapıldı.

Diğer güncellemeleri sonraki release'lere erteliyorum maalesef. rate limit zımbırtısı harita olayını iyice geciktirdi, şahsi meselelerle de yoğunum bu aralar. iyi kullanımlar.

v0.1.2

- Hat sayfası, çalışan araçlar kısmındaki konum çözümlemesi yerele taşındı, rate limit problemi çözüldü.Ağ ve batarya optimizasyonları gerçekleştirildi.
- Hat sayfası, arama kısmındaki tavsiyeler(otomatik doldurma) kısmındaki hata giderildi.
- Hat sayfası bilgi kısmında özel karakterler sorunu giderildi.
- Ayarlar sayfasına önbellek yönetimi kısmı getirildi
- Havesine formula ile konum çözümlemesi hassaslaştırıldı
- Web tarafında araç sorgulama ile ilgili düzeltmeler yapıldı.

Diğer güncellemeleri sonraki release'lere erteliyorum maalesef. rate limit zımbırtısı harita olayını iyice geciktirdi, şahsi meselelerle de yoğunum bu aralar. iyi kullanımlar.
Elinize sağlık

Konu sahibi
özellik isteklerinin olmama nedenlerini burada açıklıyorum. (çünkü formsdan cevap veremiyorum)
bu arkadaşımız bizden tüm şehrin veya bir hattın iptallerini yapay zekanın bilmesi için özellik istemiş.
neden olmaz?

3 araç çalışan bir hat için bu senaryoyu ele alalım.

1) kullanıcı promptu, yapay zekaya gider.
2) yapay zeka iptal_seferler(146) fonksiyonunu çağırır
3) sunucu 146 hattında çalışan tüm araçları getirir.
4) 3 tane araç olduğu için 3 istekte aracın tüm seferleri sorgulanır. iptaller filtrelenir.
5) bu bağlam(bilgiler) kullanıcı cevabı oluşturulması için yapay zekaya gider.

6 istek oldu.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260105_193540_Chrome~2.jpg
    Screenshot_20260105_193540_Chrome~2.jpg
    129.3 KB · Görüntüleme: 32
Konu sahibi
Sevgili arkadaşlar bu "İETT NEXT." 'te bir sıkıntı mı var? şimdiden teşekkürler.🤝🤝🤝😀😀😀
Ekli dosyayı görüntüle 100123
rollback oldu forumda galiba silindi mesajım.
api yine değişmiş, bakmaya fırsatım olmadı. ne zaman olacağı konusunda da bi fikrim yok. 6 7 ay mental olarak yoğun olacağım bir sürecin içinde olacağım, bu dönemki ilgisizliğim yüzünden kusuruma bakmayın. bu süreç bittikten sonra iettnext v2 gelecek, istenen tüm özellikler ile birlikte. karanlık/beyaz mod, daha fazla kaynağa erişimi olan yapay zeka botu, harita vb.

rollback oldu forumda galiba silindi mesajım.
api yine değişmiş, bakmaya fırsatım olmadı. ne zaman olacağı konusunda da bi fikrim yok. 6 7 ay mental olarak yoğun olacağım bir sürecin içinde olacağım, bu dönemki ilgisizliğim yüzünden kusuruma bakmayın. bu süreç bittikten sonra iettnext v2 gelecek, istenen tüm özellikler ile birlikte. karanlık/beyaz mod, daha fazla kaynağa erişimi olan yapay zeka botu, harita vb.
O sitenin sahibi sen misin?🤝🤝🤝😮😮😮

ben de ona çözüm bulurum rahatta kalın. ya beni işe alarak yaparlar ya da inatlaşmaya devam ederler. 16 milyonun verisi ben burada oldukça 16 milyona açık kalacak. hassas verilerini ifşa etmiyoruz, saygımız var.
Bende onu anlamış değilim. Araçların konumunu kendileri veriyorlar zaten. Araç İETT sitesi herkese açık çalışıyor. Araç bilgilerini de sağ tık incele ile görebiliyoruz zaten. Bu kadar basit bilgileri görmek sanki araçlara zarar veriyormuş gibi davranıyorlar

Konu sahibi
Bende onu anlamış değilim. Araçların konumunu kendileri veriyorlar zaten. Araç İETT sitesi herkese açık çalışıyor. Araç bilgilerini de sağ tık incele ile görebiliyoruz zaten. Bu kadar basit bilgileri görmek sanki araçlara zarar veriyormuş gibi davranıyorlar
ben de anlamıyorum amaçları neyse artık bol saygılar sevgiler kendilerine

Geri