Tema düzenleyici

İettnext ile ilgili Paylaşımlar, Öneriler, Duyurular

Benimki sadece öneri siz daha iyi bilirsiniz işleyiş mantığını.

Ekran görüntüsü 2025-12-07 162151.png

Bu ekran görüntüsü üzerinden bir kaç öneride bulunacağım:

1) Güncelleyen kısmındaki isim bence ilerde sorunlar yaratabilecek bir şey olabilir. Paylaşım yaparken hep ismini sansürleyerek paylaşım yapıyorum. İlerde KVKK adına bir sorun çıkarsa mesajları silmekle uğraşmamak adına

2) Mesela bu araç A-1719 fakat ekran görüntüsü atarken aracın A-1719 olduğu belli olmuyor. Bu ekrana da aracın kapıkodu eklenirse daha iyi olabilir. Arıza nedeni de daha dikkat çekici fontla düzeltilebilir. (Araç içine su akıyor kısmı)

Konu sahibi
Benimki sadece öneri siz daha iyi bilirsiniz işleyiş mantığını.

Ekli dosyayı görüntüle 95129

Bu ekran görüntüsü üzerinden bir kaç öneride bulunacağım:

1) Güncelleyen kısmındaki isim bence ilerde sorunlar yaratabilecek bir şey olabilir. Paylaşım yaparken hep ismini sansürleyerek paylaşım yapıyorum. İlerde KVKK adına bir sorun çıkarsa mesajları silmekle uğraşmamak adına

2) Mesela bu araç A-1719 fakat ekran görüntüsü atarken aracın A-1719 olduğu belli olmuyor. Bu ekrana da aracın kapıkodu eklenirse daha iyi olabilir. Arıza nedeni de daha dikkat çekici fontla düzeltilebilir. (Araç içine su akıyor kısmı)
1) o kısım kaldırılacak, çok bi sıkıntı yaratmaz ama
2) diğer ikisini de dikkate alacağım, teşekkürler.

bir de ben size bir soru soracağım, neden android uygulaması yerine web sitesini kullanıyorsunuz? güvenlik sebebiyle veya cihaz sebebiyle mi?

Son düzenleme:
bir de ben size bir soru soracağım, neden android uygulaması yerine web sitesini kullanıyorsunuz? güvenlik sebebiyle veya cihaz sebebiyle mi?
Özel bir sebebi yok aslında. O an bilgisayarda tarayıcı açıktı ve sürekli tarayıcı açık olduğu için alışkanlık diyebilirim her site için

Konu sahibi
teşekkürler. 0.1.2'de tanıtılacak güncellemeler hakkında da bilgi vereyim:
1) sefer açıklamaları için daha kalın font
2) havesine algorithm yerine lineer bir algoritmaya indirgenerek konum en yakın durak uzaklığının doğruluğunun artırılması
3) hat sayfası rate limit meselesinin çözülmesi
4) hat sayfası suggestion düzeltilmesi
5) depar hat sorgulama
6) harita düzeltmeleri
7) durak yön değiştirme
8) hat ve durak sayfası tıklayarak araç sorgulama bağlantıları
9) önbellek yönetimi
10) açıklamadaki hassas verilerin filtrelenmesi
11) uygulama ikonu ve özel gün ikonları
12) duyurular için görüntüleme kısmı
13) llm eski hatlar toolu
14) hat bilgi sayfası decoding'in düzeltilmesi