S 

Semih19-1
Yani … Anladığım kadarıyla senin aklındaki fikir , 36V-1 ile 50AT yi tek hat yapıp , Yayla - Gazi - Alibeyköy olarak bir hat tasarlamak ? Görünüşte çok mantıklı gibi duruyor olabilir fakat , bizim yolcumuz ( Yayla yolcusu ) 500 Evler itibari ile yoğunlaşmaya başlıyor . Bu öneride ki araç ( 50AC diyorsun sen ) , benim bahsettiğim duraklara uğramayacak . Ve genel olarak yolcuyu Cebeciden itibaren toplayacaktır . Yolcu sayısı gazi içinde yüksek olsa bile 36V ile birlikte çalışacaksa , bu çok fazla aracın arka arkaya birikmesi demek olacak  . Bu yüzden genel olarak her iki hatta da , son durağa kadar gelecek yolcu sayısı aşırı azalacak  . 
Bu da hat açıldıktan birkaç gün ya da hafta sonra ya 36V nin ya da 50AC nin seferlerinin azalaması anlamına geliyor . Buda bizim için yine çile demek
Benim hep önerim şu olmuştur . Buraya malum lise açılsa bile , hat açılmayacağına eminim . Ekstra olarak , lise açılırsa kesinlikle körüklü otobüslere ihtiyaç duyulacak . En mantıklısı , ya şuan çalışan cebeci deparının ( 36V-1 ) 2 ya da 3 araca çıkması ( Lise açıldığı , yolcu artışı olduğu senaryo için konuşuyorum)
Hiç olmadı günde sadece bir kez ring olarak çalışan Eminönü deparının gün boyu olacak şekilde tekrardan tasarlanıp , körüklü araç çalışması. Öğrenci çıkış saatlerinde körüklü çalışsa bile yeter . Eğer bu deparı arttırırlarsa , ki birçok kez yazdım , hat genel olarak 15 dakikada bire düşer .
Benim genel düşüncem şöyle , buraya ekstra hat açmak kesinlikle 36V ye zarar verir . Ki bence bu hat 336 dan sonra Habiplerin en önemli hattıdır . 336’yı hiçbir zaman geçebileceğimizi de düşünmüyorum . Şu şekilde lise açılana kadar devam edebiliriz bence . Lise açıldıktan sonra burda tekrardan tartışması dönebilir . Artışa gitmezlerse o zaman İETT nin bizden çekeceği var
 . Lise açıldıktan sonra burda tekrardan tartışması dönebilir . Artışa gitmezlerse o zaman İETT nin bizden çekeceği var  .
 . 
Son olarak , yazdığın , düşündüğün tüm fikirlerine saygı duyuyorum . Eğer istemeden seni yazdığım bir şeyle sinir edersem , kusura bakma

Bu da hat açıldıktan birkaç gün ya da hafta sonra ya 36V nin ya da 50AC nin seferlerinin azalaması anlamına geliyor . Buda bizim için yine çile demek
Benim hep önerim şu olmuştur . Buraya malum lise açılsa bile , hat açılmayacağına eminim . Ekstra olarak , lise açılırsa kesinlikle körüklü otobüslere ihtiyaç duyulacak . En mantıklısı , ya şuan çalışan cebeci deparının ( 36V-1 ) 2 ya da 3 araca çıkması ( Lise açıldığı , yolcu artışı olduğu senaryo için konuşuyorum)
Hiç olmadı günde sadece bir kez ring olarak çalışan Eminönü deparının gün boyu olacak şekilde tekrardan tasarlanıp , körüklü araç çalışması. Öğrenci çıkış saatlerinde körüklü çalışsa bile yeter . Eğer bu deparı arttırırlarsa , ki birçok kez yazdım , hat genel olarak 15 dakikada bire düşer .
Benim genel düşüncem şöyle , buraya ekstra hat açmak kesinlikle 36V ye zarar verir . Ki bence bu hat 336 dan sonra Habiplerin en önemli hattıdır . 336’yı hiçbir zaman geçebileceğimizi de düşünmüyorum . Şu şekilde lise açılana kadar devam edebiliriz bence
 . Lise açıldıktan sonra burda tekrardan tartışması dönebilir . Artışa gitmezlerse o zaman İETT nin bizden çekeceği var
 . Lise açıldıktan sonra burda tekrardan tartışması dönebilir . Artışa gitmezlerse o zaman İETT nin bizden çekeceği var  .
 . Son olarak , yazdığın , düşündüğün tüm fikirlerine saygı duyuyorum . Eğer istemeden seni yazdığım bir şeyle sinir edersem , kusura bakma

bende art niyetli biri değilim çok daha güzel hatlar açılsın derdindeyim ama metro yapılınca Mescid-i selam (topkapı tramvayı ve ayvansaray metrosuna aktarma) Alibeyköy'de (yıldız metrosuna) aktarma sağlanacak alibeyköy cep otogarına ulaşım vega AVM ulaşım hasekı hastane önünden gidiş geliş geçen tek hat şuanki planda 50AC hafta içi 18 cumartesi 24 pazar 30 dk bir aralıklarla çalışıcak şekilde planlanıyor  36V mevcut aracından şuan için belki 1-2 tane daha araç çekilebilir 50AC açıldımı diğer türlü hatta şuanda dokunulmayacak gazi tarafından Habibler bölgesine okula gelen öğrencilerden de çok şikayet var ya cebeci ye gelip aktarma yapıyorlar yada Mescid-i selam aktarma
 bende art niyetli biri değilim çok daha güzel hatlar açılsın derdindeyim ama metro yapılınca Mescid-i selam (topkapı tramvayı ve ayvansaray metrosuna aktarma) Alibeyköy'de (yıldız metrosuna) aktarma sağlanacak alibeyköy cep otogarına ulaşım vega AVM ulaşım hasekı hastane önünden gidiş geliş geçen tek hat şuanki planda 50AC hafta içi 18 cumartesi 24 pazar 30 dk bir aralıklarla çalışıcak şekilde planlanıyor  36V mevcut aracından şuan için belki 1-2 tane daha araç çekilebilir 50AC açıldımı diğer türlü hatta şuanda dokunulmayacak gazi tarafından Habibler bölgesine okula gelen öğrencilerden de çok şikayet var ya cebeci ye gelip aktarma yapıyorlar yada Mescid-i selam aktarma 

. Bide dediğin gibi Yayla - Eminönü diye bir şey olsa , biz dayanamayız 336 ve 336E nin sıklığına . Hep arkalarında kalırız ve boomboş şekilde tarihe “ dünyanın en gereksiz hattı “ olarak geçeriz
  . Bide dediğin gibi Yayla - Eminönü diye bir şey olsa , biz dayanamayız 336 ve 336E nin sıklığına . Hep arkalarında kalırız ve boomboş şekilde tarihe “ dünyanın en gereksiz hattı “ olarak geçeriz  
  50AC YAYLA MAH-ALİBEYKÖY
50AC YAYLA MAH-ALİBEYKÖY 38S SULTANGAZİ PERON -SEFAKÖY METROBÜS
38S SULTANGAZİ PERON -SEFAKÖY METROBÜS  CEBECİ-KİRAZLI METRO
CEBECİ-KİRAZLI METRO  36S-38H İPTALİ İLE TM BİR HAT KURULUP 50 YIL ESENTEPE YUNUSEMRE YEŞİL PINAR -AKŞEMSETTİNDEN-ALİBEYKÖY HATTI
36S-38H İPTALİ İLE TM BİR HAT KURULUP 50 YIL ESENTEPE YUNUSEMRE YEŞİL PINAR -AKŞEMSETTİNDEN-ALİBEYKÖY HATTI  KODUNU HATIRLAMADIĞIM SULTANGAZİ PERON-İSTOÇ-ÇAM SAKURA ŞEHİR HASTANESİ
KODUNU HATIRLAMADIĞIM SULTANGAZİ PERON-İSTOÇ-ÇAM SAKURA ŞEHİR HASTANESİ  336M iptali ve buradaki araçlar 336T ve 336MC 336G  aktarılması konusu
336M iptali ve buradaki araçlar 336T ve 336MC 336G  aktarılması konusu

aslında HT11-1 koduyla çalıştırılabilir.
 aslında HT11-1 koduyla çalıştırılabilir.