Alibeyköy hatları çok ters ve uzak bana ama ben bile tek 50Z'ye bindim işime yaramıştı 4. levent taraflarında
Ya Allah'ını seversen 50Z nesi kullanışlı bütün gun bos bos geziyor otobanda ne vadiden geçer ne atlas üniden , 50Fyi uzatsınlar zincirlikuyuya bu lanet hattı da kapatsinlarTorpilbeyköy ün tek kullanışlı hattı olabilir 50Z diğer tüm Alibeyköy otobüs hatları kapatılsın!!! Hem tramvay hem metro neylerine yetmiyor "torpillilerin"?
50F iğrenç bir hat güzergahı rezalet 50Z 20 dakikada Levent'ten Alibeyköy'e gidiyor boş boş dolanmıyor.Ya Allah'ını seversen 50Z nesi kullanışlı bütün gun bos bos geziyor otobanda ne vadiden geçer ne atlas üniden , 50Fyi uzatsınlar zincirlikuyuya bu lanet hattı da kapatsinlar
Amaç Alibeyköye gitmek değil millet sadece Alibeyköye gitmiyor leventteki adam vadiye gitmek için niye 2 vesait yapsın veya 4.leventten niye 35dk otobüs beklesin50F iğrenç bir hat güzergahı rezalet 50Z 20 dakikada Levent'ten Alibeyköy'e gidiyor boş boş dolanmıyor.
Vadi önemsiz kimsenin umurunda değil gs stadının etrafındaki yapay mahallelerAmaç Alibeyköye gitmek değil millet sadece Alibeyköye gitmiyor leventteki adam vadiye gitmek için niye 2 vesait yapsın veya 4.leventten niye 35dk otobüs beklesin
Beykozda yaşıyorsun vadiye önemsiz diyorsunVadi önemsiz kimsenin umurunda değil gs stadının etrafındaki yapay mahalleler
Evet önemsiz bir yerBeykozda yaşıyorsun vadiye önemsiz diyorsun![]()
Sana göre Beykoz köyü dışında her yer önemsizEvet önemsiz bir yer
Köy diyerek Beykoz'u aklınca aşağılamaya çalışman ne kadar da komik. Mandaların otladığı yapay ve çirkin, estetikten uzak dağın başı Vadi'de sana iyi yaşamlar.Sana göre Beykoz köyü dışında her yer önemsiz
Arkadaşım senin kafan mı iyi milletin yaşadığı yerlere önemsiz diyorsun kendi yaşadığın dağ başına biri laf atinca kudurma o zaman, beykoz gibi bi yerden her dk otobüs geçiyor da vadiden Zincirlikuyuya otobüs neden gereksiz ve önemsiz oluyor onu anlatmaya çalışıyorum takmissin önemsiz önemsiz sen gitmiyorsun diye önemsiz olmuyor her gun kaç kişi geciyor o onemsiz yerden haberin var miKöy diyerek Beykoz'u aklınca aşağılamaya çalışman ne kadar da komik. Mandaların otladığı yapay ve çirkin, estetikten uzak dağın başı Vadi'de sana iyi yaşamlar.
Çok da uzatmaya gerek yok Vadi önemsiz iğrenç bir yerArkadaşım senin kafan mı iyi milletin yaşadığı yerlere önemsiz diyorsun kendi yaşadığın dağ başına biri laf atinca kudurma o zaman, beykoz gibi bi yerden her dk otobüs geçiyor da vadiden Zincirlikuyuya otobüs neden gereksiz ve önemsiz oluyor onu anlatmaya çalışıyorum takmissin önemsiz önemsiz sen gitmiyorsun diye önemsiz olmuyor her gun kaç kişi geciyor o onemsiz yerden haberin var mi
Uzatma diyip devam ediyorsun orada insanlar yaşıyor sen beğenmiyorsun diye iğrenç olmuyor veya otobüs geçmeyecek diye bişey olmuyor, neyse sana laf anlatılmaz sen Beykozdan heryere otobüs dilenmeye devam etÇok da uzatmaya gerek yok Vadi önemsiz iğrenç bir yer![]()
Batı Ataşehir’de biter muhtemelen. Ümraniye’ye talep olmaz bence Bostancı için de M8 var derler (belki şaşırtıp beykoz’dan M8’e aktarma bir hat açarlar)Beykoz'dan Ataşehir'e nasıl ulaşım olmaz yahu? Düşünüyorum çok saçma geliyor. Beykoz'a yeni bir hat açılacaksa bu ilk Ataşehir hattı olmalı. Hattın adı da 15AB olmalı. Güzergahı Ortaçeşme-Paşabahçe-Kanlıca-Kavacık-Finanskent-Batı Ataşehir diye devam etmeli varsa Ataşehir'de bir peronda son durak yapmalı yoksa Bostancı'ya devam etmeli ya da Ataşehir'in içinden Ümraniye'ye gitmeli. 15SD muadili gibi düşünün.
Beykozlu ve sen neyin kafasını yaşıyorsunuz.Batı Ataşehir’de biter muhtemelen. Ümraniye’ye talep olmaz bence Bostancı için de M8 var derler (belki şaşırtıp beykoz’dan M8’e aktarma bir hat açarlar)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.