2 gün önce bir karsan daha gitmiş. K1623 kullanılamaz hale gelerek yanmış
Hiç 50E’de karsan körüklü çalıştığıno görmedim2 gün önce bir karsan daha gitmiş. K1623 kullanılamaz hale gelerek yanmış
K-1564(142B),2 gün önce bir karsan daha gitmiş. K1623 kullanılamaz hale gelerek yanmış
Durmazlar panoramama mı çarptılar? Yasiin bey buna benzer bir şey demişti de cevap alamamıştımK-1564(142B),
K-1594(79B),
K-1622(98KM)
K-1623(142?,146?),
K-1677(336),
K-1793(79G)
Bunlardan başka yanan var mıydı ?
K-1526 Alibeyköy’de tramvayla çarpıştı.
K-1544 Fenertepe’de viyadükten uçtu.
K-1526 için mi ? Durmazlar panorama ne bilmiyorum ama 36T çalışırken Araphan’dan Alibeyköy merkeze döndüğü sırada çarpıştılar.Durmazlar panoramama mı çarptılar? Yasiin bey buna benzer bir şey demişti de cevap alamamıştım
Geçen sene Öhö eyleminde verdilerHiç 50E’de karsan körüklü çalıştığıno görmedim
Öho eyleminde körüklü conecto vardı kağırhane mensuplarıydı sanırımGeçen sene Öhö eyleminde verdiler
Cahilliğime vurun Kağıthane Garajında Körüklü araç mı vardıÖho eyleminde körüklü conecto vardı kağırhane mensuplarıydı sanırım
Durmazlar panorama = T5 aracının modeliK-1526 için mi ? Durmazlar panorama ne bilmiyorum ama 36T çalışırken Araphan’dan Alibeyköy merkeze döndüğü sırada çarpıştılar.
Işıklar iki taraftada bozuktu diye biliyordum birde Vatman dikkat etmemiş Tam körük kısmından olduDurmazlar panorama = T5 aracının modeli
Nasıl çarptılar ki? Kırmızı ışık yanıyor tramvay geçerken
Var diye biliyorum ama ieyt maşallah her şeyimizi yok ettiği için teyit wdemiyorumCahilliğime vurun Kağıthane Garajında Körüklü araç mı vardı
Çok önceden, çocukluğumda İmar Blokları’nda otururken Kağıthane garajında Körüklü Ikaruslar vardı.Bizim 49B’de devamlı çalışırlardı, binerdik.Körüklü 0345 var mıydı hatırlamıyorum.Cahilliğime vurun Kağıthane Garajında Körüklü araç mı vardı
Teşekkürler HocamÇok önceden, çocukluğumda İmar Blokları’nda otururken Kağıthane garajında Körüklü Ikaruslar vardı.Bizim 49B’de devamlı çalışırlardı, binerdik.Körüklü 0345 var mıydı hatırlamıyorum.
Körüklü Citarolar da ilk geldiklerinde Avrupa yakasında 2006-859/2026-879 İkitelli garajı,
2006-880/2006-889 Edirnekapı garajı,2006-890/2006-900 Ayazağa garajındaydılar.Kağıthane de Körüklü Citaro yoktu diye hatırlıyorum.
Daha sonra da Kağıthane’de körüklü olmadı sanırım.Yani körüklü Karsan da hiç olmadı.Bir ara Ayazağa garajındaydılar(K-1501/K-1550) sonra Çobançeşme garajına geldiler.
2 gün önce bir karsan daha gitmiş. K1623 kullanılamaz hale gelerek yanmış
K1623 kaza da yapmıştı.Ondan sonra bir kaç kere binmiştim sıkıntılı bir araçtı biraz hatırlıyorum.
Bizim araclardan A-1686 ufak yangın gecirmişti arac içinde klima sistemi yüzündenK1623 kaza da yapmıştı.Ondan sonra bir kaç kere binmiştim sıkıntılı bir araçtı biraz hatırlıyorum.
Bende diyorum araç neden sanayide arıza verdi sanmıştım. Geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 102405
A-1722 Kaza yapmıştır kar yüzünden.
Tır'a carptığı için gecmiş olsun A-1722'ye.Bende diyorum araç neden sanayide arıza verdi sanmıştım. Geçmiş olsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.