Tema düzenleyici

İett Ve ÖHO En bakımlı Araçlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anadolu yakasında bir tane araç var o giderse üzülürüm Avrupa'dan sırf o otobüse bile binmek için bile gitmiştim 34NOT53 plakalı araç C-263-264-265 3 inden biri olacaktı geçen seneden sonra nasıldı bilmiyorum ama geçen seneye kadar en bakımlı eski conecto olabilir bakin

Anadolu yakasında bir tane araç var o giderse üzülürüm Avrupa'dan sırf o otobüse bile binmek için bile gitmiştim 34NOT53 plakalı araç C-263-264-265 3 inden biri olacaktı geçen seneden sonra nasıldı bilmiyorum ama geçen seneye kadar en bakımlı eski conecto olabilir bakin
Fotoğraf 2021'den kalma. 4 yıl geçmiş. Şuan nasıldır bilmiyorum

Geçen senelerde gördüğüm O3061'de zimmetli gibi bakımlıydı.O aracı bir daha hiç görmedim ondan sonra şuan nasıl hiç bilmiyorum gören olursa yazabilir
İnstagram'da yakın zamandaki fotoları varmış.Normal haline döndürmüşler sadece arka far grubu siyah

Hocam buna benim oğlanı (A-1530) eklenemez mi?
O Kirli Araç Ben bir aracın temiz olup olmadığına jantlardan karar veririm Jantlar çok temizse o Bakımlıdır Eğer pis ise Bakımsızdır A-1530 jantlarıda Hiç Bir zaman temiz olmadı ben hacıosmanda çekim yapmaya başladığımdan beri O Yüzden eklenmez bence bakımlı değil Çünkü

Geçen senelerde gördüğüm O3061'de zimmetli gibi bakımlıydı.O aracı bir daha hiç görmedim ondan sonra şuan nasıl hiç bilmiyorum gören olursa yazabilir
Bizim Süleyman Abinin araba Jantları Boyadı O Genelde temiz Olur Süleyman Abi Bakar Eski aracı 3027 Orjinal Aynalıydı bir zamanlar şimdi 3061i aldı ama Orjinal Ayna takarmı bilmiyorum

2016 Model B-1631
1001766272.jpg

Geri
Üst Alt