Fotoğraf 2021'den kalma. 4 yıl geçmiş. Şuan nasıldır bilmiyorumAnadolu yakasında bir tane araç var o giderse üzülürüm Avrupa'dan sırf o otobüse bile binmek için bile gitmiştim 34NOT53 plakalı araç C-263-264-265 3 inden biri olacaktı geçen seneden sonra nasıldı bilmiyorum ama geçen seneye kadar en bakımlı eski conecto olabilir bakin
Daha güncelFotoğraf 2021'den kalma. 4 yıl geçmiş. Şuan nasıldır bilmiyorum
Rick Grimes istek bu araca binDaha güncel
17 Eylül 2024'teki hali. Güncel halini hala bilmiyorum belki de aynıdır
Bu araçta adam akıllı bir şey yok anca dışı böyleRick Grimes istek bu araca bin![]()
Denk gelirsem fotoğrafını çekerim anca bineceğimi sanmıyorumRick Grimes istek bu araca bin![]()
Hocam buna benim oğlanı (A-1530) eklenemez mi?29D yani Ferahevler bölgesinden B-1631 B-1657 A-1648 B-1897 B-1900
B-1610 B-1737 B-1751 B-1914 B-1758
B-1863 B-1920 Bakımlı ve temiz araçlardır
İnstagram'da yakın zamandaki fotoları varmış.Normal haline döndürmüşler sadece arka far grubu siyahGeçen senelerde gördüğüm O3061'de zimmetli gibi bakımlıydı.O aracı bir daha hiç görmedim ondan sonra şuan nasıl hiç bilmiyorum gören olursa yazabilir
O Kirli Araç Ben bir aracın temiz olup olmadığına jantlardan karar veririm Jantlar çok temizse o Bakımlıdır Eğer pis ise Bakımsızdır A-1530 jantlarıda Hiç Bir zaman temiz olmadı ben hacıosmanda çekim yapmaya başladığımdan beri O Yüzden eklenmez bence bakımlı değil ÇünküHocam buna benim oğlanı (A-1530) eklenemez mi?
Bizim Süleyman Abinin araba Jantları Boyadı O Genelde temiz Olur Süleyman Abi Bakar Eski aracı 3027 Orjinal Aynalıydı bir zamanlar şimdi 3061i aldı ama Orjinal Ayna takarmı bilmiyorumGeçen senelerde gördüğüm O3061'de zimmetli gibi bakımlıydı.O aracı bir daha hiç görmedim ondan sonra şuan nasıl hiç bilmiyorum gören olursa yazabilir
Peki A-1529?Hocam buna benim oğlanı (A-1530) eklenemez mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.