Tema düzenleyici

İETT ve Enteresanlıklar

Kodunu vermeyeceğim bir araçta şoförün saati gelmesine rağmen kalkmasını bekliyorduk. Bir yolcu gitti aracın dışından camına bakmaya ya dalmış ya uyumuştu. Yolcudan hemen sonra apar topar kalktı sefere başladık. 1 dakika bile kaybı olmadı ama yolcu gitmese olurdu

IMG_2485.jpeg

Bugün Kurtköy-Pendik bağlantısında, pendoryanın oralarda tabelası açık İETT Otokarı gördüm. Hızlıca gittiğinden ötürü tabelasını göremedim ama sanırım 18K Sultanbeyli-Kadıköy yazıyordu. Kurtköy gibi okudum ilk fakat öyle bir hat yok
Bu olabilir mi

Ekran görüntüsü 2025-11-15 135827.png

Her türlü olayda basın açıklaması diye paylaşım yapan İETT, B-1500'ün Beşiktaş'ta kalp krizi geçiren şoför abi için rahmet bile dilememiş. Her seferinde derim şoförlerine değer vermiyorlar. Bu sefer garantilenmiş oldu. İETT demedi ama biz diyelim, Allah Rahmet Eylesin

Ekran görüntüsü 2025-11-15 163427.png

Her türlü olayda basın açıklaması diye paylaşım yapan İETT, B-1500'ün Beşiktaş'ta kalp krizi geçiren şoför abi için rahmet bile dilememiş. Her seferinde derim şoförlerine değer vermiyorlar. Bu sefer garantilenmiş oldu. İETT demedi ama biz diyelim, Allah Rahmet Eylesin

Ekli dosyayı görüntüle 91892
ÖHO şöförlerinin çalıştığı koşullar gündeme gelmesin diye paylaşmamışlar

1763303550037.png

A-278 şuan 336E' de yine Cevatpaşa'dan geçiyor bu hat ama A-278 üstteki yoldan düz gitmesi lazımdı.Bu aşağı yoldan gitti ?? Başka bir yoldan bağlanacak sanırım güzergaha.

Uluyol durağından girdi güzergahına.Bu demek oluyor 3-4 durak atladı.Normal de Uluyol'dan girmiyor.

Son düzenleme:
Geri