Tema düzenleyici

İETT Peronları Hakkında Sohbet

Alibeyköy Peron'a 1 kez bile gitmedim.Merakta etmiyorum ama görsellerden gördüğüme göre pek sade bir peron.Ben Yenibosna Metro peronunu seviyorum en çok
Beton yığını bir peron, insanın içini karartıyor. tuvalet de yok

Metroda olsa dahi metroya girmek için turnikeden geçmek gerekiyor. Ha başka bir eksisi de etrafında büfe falan yok su vs almak için metroya para verip üstteki makineden alınıyonuz
O çevrede çoğu peronda lavabo yok kalanlarda şöför için yapıcan bir şey aktarma merkezinin karşısında market tarzı bir şey vardı

O çevrede çoğu peronda lavabo yok kalanlarda şöför için yapıcan bir şey aktarma merkezinin karşısında market tarzı bir şey vardı
Ben bilmiyordum gidip metrodan almıştım. HATTA MAKİNEDE SIKIŞMIŞTI SU BİNBİR GÜÇLÜKLE ÇIKARMIŞTIM

Son düzenleme:
Alibeyköy Peron'a 1 kez bile gitmedim.Merakta etmiyorum ama görsellerden gördüğüme göre pek sade bir peron.Ben Yenibosna Metro peronunu seviyorum en çok
Bende Kuyumcukent peronlarını seviyorum en cok ama bir eksiği var düşün bakalım olması gereken

Kayaşehir Peronlar ve Kayabaşı Kiptaş peronları hoşuma gidiyor.

Fenertepe peronlarına 1-2 kez gittim çok gergin bir yer gibi duruyor. Hatta yolcular için içeriye girmeyiniz tarzı tabela vardı.

Yenibosna Metro Peronlar ve Zeytinburnu Metro Peronlar fena değil.

K.S.S Hastanesi Peronlarda güzel.

15 Temmuz Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi peronlarını nedense çok beğendim.

Kadıköy peronlar çok karışık ve 2 tane var. Kalabalık olması ve karışıklığından dolayı pek sevemedim

Avcılar Peronlar güzel fakat çok dar. Pik saatlerde otobüs yolcu indirmek için bile peronlara giremiyor. Minibüs/taksi durağı ile birleştirilmeli peronlar

Mecidiyeköy Peronlar fena değil

Benim en sevdiğim 10 peron şöyle:
Tüyap Metrobüs
Avcılar Metrobüs
Esenkent (Kentiçi'nin Garajı)
Beylikdüzü (76, BM6, 145T)
Gürpınar Caddesi (Eski Adıyla Belediye, 142B)
Zuhuratbaba
Kuyumcukent
Silivri Son Durak
Yenibosna Metro
Haramidere

Olması Gereken Peron Alanları:
Bakırköy Sahil Peron Alanı
Aksaray Ring Hatlarının Yenikapı'dan Kalması Gerek
Taksim/Harbiye Peron Alanı
Kabataş/Beşiktaş Hatları Ring Olmamalı
Şişli'ye Yeni Peronlar
Birlik Mahallesi Peron Alanı
Kartaltepe/Sefaköy Peron Alanı

Eski hali garip ama daha işlevliydi şimdi bir tık Yenibosna'ya benziyor ama Yenibosna çok daha iyi.

Tuvalet yok mu valla şaşırdım sözde İETT'nin en ünlü peronu
Peronlarda yok ama hemen dibindeki Metro'da var. Ama galiba turnikelerden sonra idi

Benim en sevdiğim 10 peron şöyle:
Tüyap Metrobüs
Avcılar Metrobüs
Esenkent (Kentiçi'nin Garajı)
Beylikdüzü (76, BM6, 145T)
Gürpınar Caddesi (Eski Adıyla Belediye, 142B)
Zuhuratbaba
Kuyumcukent
Silivri Son Durak
Yenibosna Metro
Haramidere

Bakırköy Sahil Peron Alanı
Aksaray Ring Hatlarının Yenikapı'dan Kalması Gerek
Taksim/Harbiye Peron Alanı
Şişli'ye Yeni Peronlar
Birlik Mahallesi Peron Alanı
Kartaltepe/Sefaköy Peron Alanı
Birlik Mahallesinden ziyade Otogar’da bir peron alanı oluşturup Birlik Mahallesi hatlarını orada bitirmek daha mantıklı ve kullanışlı olur gibi.

Beşiktaş'ta ve Kabataş'ta otobüslerin duraklama yapabileceği alan aşırı dar belki metro inşaatı bittikten sonra olabilirler.

Kayaşehir Peronlar ve Kayabaşı Kiptaş peronları hoşuma gidiyor.

Fenertepe peronlarına 1-2 kez gittim çok gergin bir yer gibi duruyor. Hatta yolcular için içeriye girmeyiniz tarzı tabela vardı.

Yenibosna Metro Peronlar ve Zeytinburnu Metro Peronlar fena değil.

K.S.S Hastanesi Peronlarda güzel.

15 Temmuz Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi peronlarını nedense çok beğendim.

Kadıköy peronlar çok karışık ve 2 tane var. Kalabalık olması ve karışıklığından dolayı pek sevemedim

Avcılar Peronlar güzel fakat çok dar. Pik saatlerde otobüs yolcu indirmek için bile peronlara giremiyor. Minibüs/taksi durağı ile birleştirilmeli peronlar

Mecidiyeköy Peronlar fena değil
Kadıköyde bir rıhtımda bir bostancıda var (maltepede kalıyor çünkü sınırlar saçma) çok karıştırılacak gibi değiller

Eski hali garip ama daha işlevliydi şimdi bir tık Yenibosna'ya benziyor ama Yenibosna çok daha iyi.

Peronlarda yok ama hemen dibindeki Metro'da var. Ama galiba turnikelerden sonra idi
Turnikelerden sonra. Hatta sanırım istanbulkart makinesi haricinde her şey turnikelerden sonra

Geri
Üst Alt