İlk defa 50Z de breda gördüm Zincirlikuyu metrobüs yazısı metrobüsün kısaltılmasına rağmen sığmamıştı o hat numarasının yazdığı yere taşmıştı
Polaris marka tabela kullanıyorlarEn sevdiğim tabela Citaro'lara ihanet edeceğim ama Karsan Bredamenarinibus Avancity S Plus'ların renkli tabelası. (ismini bilmiyorum tabelanın) 2017-2019 yılları arasında 15F hattındayken çok güzel görünüyordu Karsan'lar. Tabelası bile buna büyük bir etken.
Renkli araçlarda da Polaris Tabela var. (Otokar'lar hariç)En sevdiğim tabela Citaro'lara ihanet edeceğim ama Karsan Bredamenarinibus Avancity S Plus'ların renkli tabelası. (ismini bilmiyorum tabelanın) 2017-2019 yılları arasında 15F hattındayken çok güzel görünüyordu Karsan'lar. Tabelası bile buna büyük bir etken.
Metrobüsteki mavi tabelalar da güzel durur aslında
Gorba.C-353 kapı numaralı Mercedes-Benz Conecto'nun tabelası hangi marka acaba? Diğer Conecto'lardan farklı bir yazı fontu var.
Ya tabelaya kalıcı olarak kodlamışlar ya da geçişli.Az önce önümden 500T Şifa Mahallesi-4. Levent tabelalı Akia geçti?!?!? Hala cevizlibağ gözüküyor???
Aynı Akia’yı dün de gördüm. Hala 4. Levent yazıyordu. Kayan yazı değil muhtemelen hiç değiştiğini görmedimAz önce önümden 500T Şifa Mahallesi-4. Levent tabelalı Akia geçti?!?!? Hala cevizlibağ gözüküyor???
Aynı aracı ben de gördüm. Kapı numarası C-363 olması lazım. Genelde ön tabela sabit oluyor 500T için.Aynı Akia’yı dün de gördüm. Hala 4. Levent yazıyordu. Kayan yazı değil muhtemelen hiç değiştiğini görmedim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.