Çalışmamasının nedenini buldum galiba. Pencere açık kalmış. Biraz daha iyi çalışıyor şu anda.
Evet, üflemeye başladı.
Evet, üflemeye başladı.
Citiportların yakışmadığı hat var mıdır acaba ?Ayrıca bence Citiportlar 98S-BN1 gibi uzun hatlara yakışıyorlar
Isuzu Citiport'ların kliması güzel oluyor.Bugün 98S'de A-1836'ya bindim. Isuzu Citiport sevgimden kıyak mı geçiyorum bilmiyorum ama kliması çok güzel üflüyordu.
Ayrıca bence Citiportlar 98S-BN1 gibi uzun hatlara yakışıyorlar
Yolda ne zaman 16D görsem bütün camları açık gidiyor. O yüzden sormuştum. Çift katlı otobüslere çok nadir biniyorum.76D dışında binmiyorum çift katlılara. Kış aylarında binmiştim yazın hiç binmedim ama açıyorlardır zorunlu zaten
D-171 en sevdiğim çift katlı. Gerçekten çok bakımlı. İnstagramda sürekli reelsleri çıkıyor sahibi çok iyi bakıyor aracına. 79T'nin çift katlı zamanlarında canlı görmek nasip olmuştuKentiçi'nin klimaları çalışıyor. E-57'deki D-171'e bindim. Yukarı çıkarken püfür püfür klimayı hissettim.
ŞaşırmadıkK1673 ikinci kapının karşısındaki klima delikleri üflemiyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.