50 bine aç kalır adam İstanbul daStresli bir iş. Bence en az 50 bin TL olmalıdır.
İETT şoförlerin evet, ÖHO şoförlerin hayırİett şoforlerinin çalisma kosullari insani mi?
Her bindiğimde kesinlikle diyorum. Cevap vermeseler bile söylüyorum. Mutlu olsunlar yeterBenim size onerim en azindan iett soforlerine gunaydin,iyi akşamlar kolay gelsin demeniz.Motivaayonlarina katkida bulunursunuz
Bende her zaman derim.Onlar olmasa toplu taşıma diye bir sey olmazdi hicbir sehirde.Her bindiğimde kesinlikle diyorum. Cevap vermeseler bile söylüyorum. Mutlu olsunlar yeter
2 yıl önce A-1229'a binmiştim. Tam bindiğim zaman aracını birkaç gün önce değiştirmişti bende binerken "yeni aracınız hayırlı olsun" demiştim o da bunu dediğim için sevinmişti yüz ifadesinden anladım bana "sağ olasın kardeşim" demişti.Benim size onerim en azindan iett soforlerine gunaydin,iyi akşamlar kolay gelsin demeniz.Motivaayonlarina katkida bulunursunuz
Bende İETT şoförlerinden daha fazla dönüt alıyorum. Öholar genelde duyuldu atıyorBir cumartesi akşamı , annem işten eve dönerken akbili yetmemişti . Bana dışarıya çıkıp , durağın önünde beklememi söyledi . Kendi akbilinden bas diye ama benimki de yetmedi . Otobüsün Allahtan bir kalkışı daha vardı bizim ordan , abiye dedim sonraki seferin 21:00 da mı diye , sadece somurtarak kafa salladı . Yüksek ihtimalle akbili basmayacağımızı düşündü . 21:05 te duraktan akbili bastım ve kolay gelsin abi dedim . Şoförün suratındaki vatan gülüşünü size anlatamamTeşekkür edip gitti .
Küçücük şeyler bile çok mutlu ediyor çoğunu . Bence de duyuldu bile yeseniz , çoğuna kolay gelsin demeye çalışın . En azından İETT şoförleri böyle .
Bugün A-251’e de kolay gelsin dedim . Sanki beni dövecek gibi bakıyordu . Kaçtım hemen . Aralarında ki fark bu .
Gerçi A-251’in şoförü hep böyleydi , hepsinin hakkına girmeyeyim .
Çalışma şartları arasında ki fark işteBende İETT şoförlerinden daha fazla dönüt alıyorun. Öholar genelde duyuldu atıyor
DiyorumBenim size onerim en azindan iett soforlerine gunaydin,iyi akşamlar kolay gelsin demeniz.Motivaayonlarina katkida bulunursunuz
Evet araç 2017 Güleryüz CobraC-105 in gergin şöförü işe devam ediyor mu ?
Ne olmuştu tam olarak?C-105 in gergin şöförü işe devam ediyor mu ?
C-105 i süren aksi bir şöför vardı herkese çatardı hatta youtube da c-105 bmc belde videosunda trafiktekilere bela okuyorduNe olmuştu tam olarak?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.