Bende bugün Emin Ali Paşa Caddesinde 129T hattında çalışırken gördüm.Dün libadiye caddesinde görüp anlam verememiştim
Bende bugün Emin Ali Paşa Caddesinde 129T hattında çalışırken gördüm.Dün libadiye caddesinde görüp anlam verememiştim
B-1518, B-1886 ile yer değiştirdi.B-1518 30A-40B-50Z-50H-58N Bölgesinden 8E-19F-129T-FB1-FB2 bölgesine geçmiştir.
Geçti mi Beykoz'a? Geçtiyse hangi hatlarda çalışıyor. 15BK ve TK'da mı?C1504 te sanırım beykoz bölgesinde çalışmaya başlayacak
Günü birlik. B-1808 yerine çalışıyor. Çalıştığı saatler B-1808'in kalkış saatleriB-1877 Alibeyköy bölgesinden havaalanı bölgesine geçmiştir
Afedersiniz hocam kusura bakmayınGünü birlik. B-1808 yerine çalışıyor. Çalıştığı saatler B-1808'in kalkış saatleri
Ekli dosyayı görüntüle 93956
Ekli dosyayı görüntüle 93957
Ekli dosyayı görüntüle 93958
Estağfurullah hocam ne kusuru. Sonuç olarak yinede farklı bölgede çalışıyor fakat bazen böyle bir günlüğüne başka bölgeye bir araç yerine gelebiliyorlarAfedersiniz hocam kusura bakmayın
Bu bölgenin durumu çok kötü. Bölge gidici* gibime gidiyor.Bakalım 142/142A/144A bölgesine araç gelecek mi
Bu bölgeden satılık bir kaç Tezeller görmüştüm. Sanırım bu iki giden araç olabilirBakalım 142/142A/144A bölgesine araç gelecek mi
Satılıktaki araç A-1652 idiBu bölgeden satılık bir kaç Tezeller görmüştüm. Sanırım bu iki giden araç olabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.