Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

C-043 mal sahibi kardeşler kendi aralarında mahkemelikmiş araç 15 yaş sınırını doldurduğu için belediye sefer yazmıyor yerine en az 3 yaş üzerinde araç koyması gerekiyor grupta bi tanıdık şoför r var ona sordum sordum o söyledi
yani araç değişmesi gerekiyor diyorsa burda haklı diyorum

Yani model yıl konusunda mesela 3 yaş üzeri diyorsa 2025 yılında olduğumuz için ya 2022 ya da 2023 ya da 2024 ya da 2025 model olması lazım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunun konuyla alakası ne sadece değişen araçları yazıyoruz diğer şeyler ilgilendirmiyor.
Merhaba @İSTANBULLU,

126 sayfanın tamamını tek tek inceledim.

71 sayfaya düşürmüş bulunmaktayım. Mesajlarınızın çoğunu silmedim hala duruyorlar ama başlıktan alakasız olan mesajları Özel Halk Otobüsü Sohbet konusuna taşıdım:

Sohbet etmek istediğinizde lütfen bu konuyu kullananın aksi takdirde mesajlarınızı taşımak zorunda kalacağım. Geçmişteki tüm mesajları tek tek okuyup baktığımda konu ne kadar dağılmış olduğunu inanın bir ben anlarım. Kavga - Tartışma - Siyaset - Argo dışındaki yorum/görüş/fikir bildiren mesajlarınızı silmedim hala duruyorlar bu konuda.

Taşıdığım mesajlar: Marka fanatikliği, Uzun sayfalarca süren marka/model konuşmaları, Yapılan Listeler, Bölge Listesi, Bölge değiştiren araçlar, Yanan Araçlar, Hangi kod ne almalı gibi değişen araçlarla alakasız mesajlar, Özellikle savaş petrol hakkında yazılanlar, Şehirler arası otobüs markaları/modelleri gibi başlıktan bağımsız mesajlar.

Sildiğim mesajlar:

- Silinsin yazıp bırakanların mesajları. Yaklaşık 50-60 tane silinsin yazılı mesaj sildim
- Kaynak kavgaları.
- Sitenin ilk kurulduğu zamanlarda Fury-2 adlı hesapla yaşadığınız yaklaşık 9-10 sayfalık sözlü tartışmayı diğer konuya taşıdım
- Aranızdaki sözlü kaba mesajları sildim.
- Sahibinden ilanlarınının görsellerini sildim. Yasakmış

Böylece konu artık daha verimli. En baştan okumaya başlayacak biri için daha düzenli oldu. Hepinize bu başlıkta iyi forumlar dilerim. Sık sık bu konuyu takip etmeye devam edeceğim

Geri
Üst Alt