A-1800'ün sonunda yeni aracı sisteme işlenmiş
A-820 2018 model BMC Neocity olan aracını 2018 model Temsa MD9LE ile değiştirmiştir hayırlı olsun araç İstanbuldaki ikinci 2018 model,üçüncü Temsa MD9LE olmuştur
Küçük araçların bölgesine hiç yolum düşmüyor ama düşerse bende MD9'u denemeyi çok istiyorumAynı otobüsün elektriklisinin Adana Belediyesi'nde kullanıldığını okumuştum . Mesajı görünce biraz şaşırdım açıkçası, daha önceden İstanbul'da hiç MD9 görmemiştim![]()
A-1517'nin de yeni aracı sisteme eklenmiştir.A-1517 ->89A
Araç sisteme eklenmiş fakat daha ilk seferinde kalorifer/klima arızası vermiş
La bu 10 yıllık sen buna mı övgü yağdıroyorsun? Bilmem kalitesini de 2015 model otobüse binmek için can atmak yani
Otobüs otobüstür binmek şarttırLa bu 10 yıllık sen buna mı övgü yağdıroyorsun? Bilmem kalitesini de 2015 model otobüse binmek için can atmak yani![]()
Tabiki de. Isuzuysa 100 yıllığına da binilir :=)La bu 10 yıllık sen buna mı övgü yağdıroyorsun? Bilmem kalitesini de 2015 model otobüse binmek için can atmak yani![]()
Conecto görünce benim hallerOtobüs otobüstür binmek şarttır
Git birde 2008 model hibe edilmil sultan çalmasına bin çok güzel diyorlarTabiki de. Isuzuysa 100 yıllığına da binilir :=)
Sultansa güzeldir agaGit birde 2008 model hibe edilmil sultan çalmasına bin çok güzel diyorlar![]()
Sultan değil İzmir Ulaşım randoma gel fotosunu atıyımSultansa güzeldir aga
Orası neresi kiA-108 Kodlu Mercedes-Benz Conecto Güngören Yediemin Otoparkı'na çekilmiştir. Araç sanırım hacizlik olmuş. 8 gündür orada.
Merter'deki Metro Market'in arkası.Orası neresi ki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.