Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avcılar bölgesine Citiport iyi gider. Hem de farklılık olur. Avcılar peronlarına girince eski kasa güleryüz ve tezeller görmekten sıkıldım. Yenilik iyidir. 146 bölgesine de iyi olabilir. Çöp olan BMC'lerden birinin yerine
Tüm araçlara ; Sabit ödeme + performans ödemesi + yakıt + bakım + adblue + ölü km + köprü otoyol + sıfır araç + hizmet bedeli + kazasızlık + vergi şeklinde ödeme yapılıyor. Çok yolcu taşıyan hatlara performans ödemesinde bir güzellik yapılır belki ama çok çok büyük farklar olacağını zannetmiyorum
Tüm araçlara ; Sabit ödeme + performans ödemesi + yakıt + bakım + adblue + ölü km + köprü otoyol + sıfır araç + hizmet bedeli + kazasızlık + vergi şeklinde ödeme yapılıyor. Çok yolcu taşıyan hatlara performans ödemesinde bir güzellik yapılır belki ama çok çok büyük farklar olacağını zannetmiyorum
500T de 2025 Model Otokar Kent LF hatla beraber 46 Milyona satılık o nasıl normalse o da normal şimdi 500T ile 35D bir mi diyeceksiniz evet bir değil 500T daha pahalı ama 35D de sadece küçük araçlar çalışıyor o yüzden bu fiyatlar normal ayrıca bu fiyatlar belirlenirken aracın temizliği de bir etken oluyor birde araç satiliktan kaldırılmış zaten
500T de 2025 Model Otokar Kent LF hatla beraber 46 Milyona satılık o nasıl normalse o da normal şimdi 500T ile 35D bir mi diyeceksiniz evet bir değil 500T daha pahalı ama 35D de sadece küçük araçlar çalışıyor o yüzden bu fiyatlar normal ayrıca bu fiyatlar belirlenirken aracın temizliği de bir etken oluyor birde araç satiliktan kaldırılmış zaten
Hocam o 46 milyon değil 40 milyona satılsın ben eşşeğim diye taksim meydanında bağıracağım daha geçenlerde sabit 15BK çalışan 2019 model Mercedes Conecto ya 9 milyon lira yazmışlardı. Şu anda bitik durumda olan 2012 model araçlar + plaka 4,5 milyondan başlar sıfır seviyesine araç + plaka en fazla 15 milyonu görür. Piyasa aşağı yukarı budur
Normalde o aracın fiyatı aşağı yukarı 2,2-5 milyondur evet biraz yüksek ama satılırsa satılır o fiyata bakalım büyük ihtimalle fiyatı düşürecektir zaten
11 milyona da 2016 üstü temiz 2 araç almak zor bu arada ufak bir bilgi vereyim, belediye ödemeleri geç yaptığı için aracı alıp 4-5 ay eski sahibine çalışabilirsiniz
11 milyona da 2016 üstü temiz 2 araç almak zor bu arada ufak bir bilgi vereyim, belediye ödemeleri geç yaptığı için aracı alıp 4-5 ay eski sahibine çalışabilirsiniz