C-302 C-4 bölgesinşn C-279 dan sonra ikinci bmc procity tr aracı oldu hayırlı olsun
Belkide yeni kasa 2025 model "ISUZU CİTİPORT." alacak yada almış olabilir.C-1071 neden çalışmıyor bilen var mı
Çağ atlamışC1870 2015 Model citiport olmuştur eski aracı 2013 Model cobradır
Yeni arabasının C-302 çıkması olacağını düşünüyorumC1870 2015 Model citiport olmuştur eski aracı 2013 Model cobradır
YazılmıştıA-279 ‘ yeni BMC Procity TR almış . Yeni mi bilmiyorum ama yazıldığını görmedim . Ya da yazılmıştır yazıldıysa mesajımı silsinler . Ben yeni gördüm
Bir daha mı yansınA-1733 motordan Ufak yandığı Hafta İçinde Tekrar Sefere Dönmüştür Çok Şükür değişmemesi Beni Çok Mutlu Etti Temsalara Bayılıyorum Çok Seviyorum Temsayı
En sıradan eski kasa bmc/temsa sürücüsüBir dahaki sefere yanarsa soför ağzıyla üfleyerek söndürür.
Ahanda böyle:
Sanırım Ankara'ya gidecek.Nasıl yani A-711 sarı renk değil miydi
Eski aracı 2014MODEL KARSAN ATAK Tokat'a gider yüksek ihtimalleSanırım Ankara'ya gidecek.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.