Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simons333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C-1827'nin kaza sonucu ön kısımdan hasar alan Mercedes-Benz Conecto aracı Facebook halk otobüs pazarı grubunda sahibi tarafından hatsız ve çekme belgeli olarak ilana verilmiş. Anlaşılan bu kodta da kasa değişikliği gerçekleşecek.

Umarım bu çekme belgeli Conecto'yu bir babayiğit alır ve yeniden toplayıp Ankara ya da Kayseri ÖHO esnafına satar. Aracın ön tamponu ve sağ ön köşe camı hariç pek hasarı yok!

Özellikle Conecto için çekme belgesi çıkartmak son derece mantıksız bence.

C-1827'nin kaza sonucu ön kısımdan hasar alan Mercedes-Benz Conecto aracı Facebook halk otobüs pazarı grubunda sahibi tarafından hatsız ve çekme belgeli olarak ilana verilmiş. Anlaşılan bu kodta da kasa değişikliği gerçekleşecek.

Umarım bu çekme belgeli Conecto'yu bir babayiğit alır ve yeniden toplayıp Ankara ya da Kayseri ÖHO esnafına satar. Aracın ön tamponu ve sağ ön köşe camı hariç pek hasarı yok!

Bu Savaş Petrol şirketine ait toplam araç sayısı nedir? 130 mu, yoksa daha fazlası var mı?

Konu sahibi

Dün gördüm çalışıyordu aynı arabasıyla.

C.310 'da aracını yenilemiştir eski aracı bursada "GÜLERYÜZ COBRA." fabrikasının önünde park halindedir bilginize.🤝🤝🤝

Moderatör düzenlemesi: Sahibindenden ilan paylaşmak yasak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yanlışın var, 2018 model aracıyla çalışmaya devam ediyor. Aracı bu hafta içerisinde gördüm. Emre'nin paylaştığı araç.
Bahsedilen araç Cobra fabrikası adına hatsız olarak ilana verilmiş. Muhtemelen teslim zamanını bekliyordur. 0 km 2025 model olan kasa üretilip hazırlanınca C-310 kasayı teslim alır ve eski kasa fabrikanın yolunu tutar.

Hiç yeni halk otobüsü alan yok mu? Hep "OTOBÜS A.Ş" araçlarından konuşuyoruz.🤝🤝🤝
Savaş petrolün ve elit koopun İETT kadar yatırımı olduğu için olabilir mi hurda arabalardan sonra gelecekleri heyecanla bekliyorum kooperatifin 3/1 filosu bir şahısta normal değil mi bunu konuşmak ☺️

C.045 "Mercedes-Benz CONECTO." 2025 olmuştur araç 15 - 20 gün içinde gelip seferlere başlayacaktır bu bilgiyi bana C.042 'nin şoförü söyledi ayrıca C.198 201 GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF." 2025 olacaklardır araçlar mart ayında teslim alınıp seferlere başlayacaklardır bu bilgiyide C.204 'ün şoförü bana söyledi bilginize.🤝🤝🤝

C.045 "Mercedes-Benz CONECTO." 2025 olmuştur araç 15 - 20 gün içinde gelip seferlere başlayacaktır bu bilgiyi bana C.042 'nin şoförü söyledi ayrıca C.198 201 GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF." 2025 olacaklardır araçlar mart ayında teslim alınıp seferlere başlayacaklardır bu bilgiyide C.204 'ün şoförü bana söyledi bilginize.🤝🤝🤝
Hayırlı olsun. Bu arada C-043'ün akıbeti ne olacak? 2011 model BMC Belde CB aracı uzun zamandır sefer atmıyor acaba icralık ya da mahkemelik falan mı oldu?

Geri
Üst Alt