B-239 BMC BELDE CB 2012 MODEL OLAN ARACINI 2026 MODEL MERCEDES BENZ YENİ CONECTO İLE DEĞİŞTİRECEKTİR
KAYNAK GÜNCEL ULAŞIM
KAYNAK GÜNCEL ULAŞIM
Başlamış bugün Göztepe Kampüsün orada 14ŞB hattında gördüm.Sevgili arkadaşlar C.102 yeni aracıyla seferlere başladı mı? Şimdiden teşekkürler.![]()
“Durakları yazıyla gösteren ekran” bütün 8M ve üstü araçlarda standart ekipman diye biliyorum. Eskidendi o sonradan uydurmalarÖncelikle hepimize hayırlı cumalar ve günler dilerim.C.102 filo numaralı araç bugün seferlerde değildi muhtemelen yeni aracına kamera "İSTANBUL KART."
makinası sesli anons sistemi ve durakları yazıyla gösteren ekranlar takılıyordur.![]()
Hayırlı OlsunB-239 BMC BELDE CB 2012 MODEL OLAN ARACINI 2026 MODEL MERCEDES BENZ YENİ CONECTO İLE DEĞİŞTİRECEKTİR
KAYNAK GÜNCEL ULAŞIM
Hayırlı olsun benim bölgemde en yakın zamanda deneyeceğimB-075 2026 model BMC PROCİTY TR PLUS olmuştur
Kaynak plaka sorgulama 34PIK099
Değişmesi gereken araçlardan dı güzel olduB-043 0KM Otokar Kent LF Hayırlı Uğurlu Olsun Kazasız Belasız İnşallah![]()
Araç 2025 Otokar 2026 Makyajlı Otokar Değildir
Ventil sesi o kimi hastası kimi düşmanı ben hastasıyım aynı ventil A-1874 de de var pıs pıs yapıp duruyorKeşke B-1 Bölgesindeki araçlardan B-018 kodlu 2014 model 1.nesil Akia'da değişse. 2023'te bu araca binmiştim birkaç dakikada bir pıss pıss diye ses çıkarıyordu.
Ventil değil gibi geldi bana çünkü ventil olsa sürekli ses çıkardı o sesi biliyorum ve aynı şekilde aşırı olmadığı taktirde de severim ventil sesini ama B-018'deki dediğim ses birkaç dakikada bir çıkıyordu.Ventil sesi o kimi hastası kimi düşmanı ben hastasıyım aynı ventil A-1874 de de var pıs pıs yapıp duruyor
O zaman birşey diyemeyeceğimVentil değil gibi geldi bana çünkü ventil olsa sürekli ses çıkardı o sesi biliyorum ve aynı şekilde aşırı olmadığı taktirde de severim ventil sesini ama B-018'deki dediğim ses birkaç dakikada bir çıkıyordu.
2013 değil 2012 model ConectoC-1931 2013 model MERCEDES BENZ CONECTO'yu 2025 model OTOKAR KENT LF'yle değiştirmiştir
Kaynak iett_otobus34 instagram sayfası
2013 model çünkü Polaris tabelalı. Eğer 2012 model olsaydı Gorba tabelalı olurdu.Eski aracı plaka sorgulamada 2013'tü
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.