A-1227 3 gündür İkitellide galiba araç değiştirecek
Hayır kardeşim iett muayenesi var onun için geldi ikitelliye
A-1227 3 gündür İkitellide galiba araç değiştirecek
Halk Ulaşım sitesinin verdiği habere göre İlk HABAŞ araç pazartesi günü sefere başlıyor.Demek ki daha "HABAŞ COMFORT CITY."
marka model otobüsünü teslim almamış.![]()
Markaların çoğalması iyidir.Rekabet iyidir fakat tasarım,kalite ve ergonomi iyi olduğu sürece iyidir.Ben de hiç beğenmedim tasarımını.Piyasaya gereksiz bir marka geliyor düşüncesindeyim ama bir görüp kullanmak da lazım tabi.Araç tek kelimeyle çirkin. Ama Mercedes motor + ZF şanzıman kullanıyor , diğer araçların 2-3 milyon lira ucuzuna satarlarsa ve kredi de verirlerse bence bol bol satabilir
Yok abi dün bindim 2025 kasaymışC.936 'nın yeni aldığı "OTOKAR KENT LF." marka model otobüs yeni kasa 2026 model mi? Şimdiden teşekkürler.![]()
Bende biraz önce C.434 'ün şoförü ile konuştum "HABAŞ COMFORT CITY." marka model otobüs sipariş etmişler birkaç zamana kadar gelecekmiş.★★★
Tcv yi anımsatıyor bana ama Mercedes+ZF kullandığı için belki tutulur altyapısı bi cobra veya bi akia ile eşdeğerEkli dosyayı görüntüle 101942
Kaynak Halk Ulaşım
OM936 MERCEDES BENZ MOTOR VE ZF ECOLİFE 6AP1200B ŞANZIMANI VAR.Ekli dosyayı görüntüle 101942
Kaynak Halk Ulaşım
Başlamış olması lazım abiSevgili arkadaşlar C.102 yeni aracıyla seferlere başladı mı? Şimdiden teşekkürler.![]()
Yürüyen aksamı ZF, motoru Mercedes Benz ,Akia'da yürüyen aksam +motor Mercedesti galiba.Tcv yi anımsatıyor bana ama Mercedes+ZF kullandığı için belki tutulur altyapısı bi cobra veya bi akia ile eşdeğer
Araç içi tanıtım, koltuk düzeni, sahibinin açıklaması için video yayınlanmış. 500T grubuna hayırlı olsun. Tuzla 500T garajında tamirhanesi olduğu için rahatlarmış. Kazasız belasız inşallahEkli dosyayı görüntüle 101942
Kaynak Halk Ulaşım
BaşladıSevgili arkadaşlar C.102 yeni aracıyla seferlere başladı mı? Şimdiden teşekkürler.![]()
Ben eski otobüsü en son pazartesi günü kadıköyde görmüştüm yeni otobüsüyle seferlere başladı mı bari?C-335, 2021 model GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF olan aracını 2026 model BMC PROCİTY TR PLUS ile değiştirmiştir.
Eski aracıyla 4 numaralı hatta seyahat videosu çekmiştim.2014 Avenue LF, 2017 Avenue Plus ile değiştirdi. B-1782 çıkması
Ekli dosyayı görüntüle 102031
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.