İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
İmza atmayan tek kişi ben kaldım galiba. 2026'dan itibaren sadece düşük kalitelilerde imzasız resim atacağım.
Herkes çalınmasın diye imza vs ekliyor fotoğraflarına. Ben de bunu sanıyorum @Mert. gillerin aracı olan A-1874’te deneyeyim dedim.
A-1874 98B bölgesinin değil. 98D bölgesinin. Ama yine de kabul edilir. A-18XX serisini hep Rick Grimes takip ediyor.
A-1837, 3 AralıkEkli dosyayı görüntüle 95647
4000.ci mesajım bu olmuş.
A-1855 ve A-1857'nin aksesuarları sökülünce A-1837, en bakımlı Cobra GM-290 LF oldu.
BN1 -> A-1820 2025 Model Otokar
76O -> A-377 2016 Model Otokar
142 -> A-1556 2012 Model Güleryüz
146 -> K1560
89 -> A-1751 - 2014 Temsa
A-1556 geri döner dönmez binmişsiniz. 😁

C-1507 Avcılar Firuzköy Halk Otobüs Pazarı'nda
Buranın tam konumu var mı
Yel değirmeni durağı ile inönü mahallesine giriş arasında yokuş aşağı çınar yoluna giden bir yol var. Oradan dümdüz inince tudors giyim fabrikası Ekol TV ve kurbanlık adak yeri var orada. A-1723 ile C-1507'ü çektim. Daha çok vardı da çoğunu unuttum

IMG_20251214_160632.jpg

IMG_20251214_154906.jpg

Sevgili arkadaşlar C.039 filo numaralı 2015 model "AKİA ULTRA LF 12." marka model otobüs başakşehir oto sanayi sitesinde acaba yeni otobüs mü alacak? şimdiden teşekkürler.🤝🤝🤝😀😀😀❤️❤️❤️🌹🌹🌹
Screenshot_20251215_130520_Samsung Internet(1).webp

ÖHO ile İOAŞ'ın sistemsel farkının ne olduğunu bilen var mı? (Kapıkodu, şirket vs onlardan bahsetmiyorum)

Gördüğüm otobüs ilanlarında erguvan değildir, ömürlüktür, kalıcıdır, kiralık değildir tarzı ekstra bilgilendirme görüyorum. Anladığım kadarıyla yanlış anlamadıysam İOAŞ kiralık sistem ile mi çalışıyor?

Şu da var: Bölge/yaka değiştiren tüm araçlar İOAŞ araçları. Bir ÖHO aracının bölge/yaka değiştirdiğini hiç görmedim

ÖHO ile İOAŞ'ın sistemsel farkının ne olduğunu bilen var mı? (Kapıkodu, şirket vs onlardan bahsetmiyorum)

Gördüğüm otobüs ilanlarında erguvan değildir, ömürlüktür, kalıcıdır, kiralık değildir tarzı ekstra bilgilendirme görüyorum. Anladığım kadarıyla yanlış anlamadıysam İOAŞ kiralık sistem ile mi çalışıyor?

Şu da var: Bölge/yaka değiştiren tüm araçlar İOAŞ araçları. Bir ÖHO aracının bölge/yaka değiştirdiğini hiç görmedim
Erguvanda sözleşme süreli sanırım öho da süresiz sözleşme var diye biliyorum bölge değiştirme konusu ise her ikisinde de aynı Anadolu yakasında çok şahit oldum öhonun bölge değiştirdiğine hatta 1 günlük rotasyonda erguvan bölgesinde öho, Öho bölgesinde erguvanın bile çalıştığına şahit oldum

Erguvanda sözleşme süreli sanırım öho da süresiz sözleşme var diye biliyorum bölge değiştirme konusu ise her ikisinde de aynı Anadolu yakasında çok şahit oldum öhonun bölge değiştirdiğine hatta 1 günlük rotasyonda erguvan bölgesinde öho, Öho bölgesinde erguvanın bile çalıştığına şahit oldum
Teşekkür ederim hocam. Hiç A-XXX (A-XXX ÖHO'su) kodlu bir aracın Anadolu yakasına veya hiç C-XXX (C-XXX ÖHO'su) kodlu bir aracın Avrupa yakasına geldiğini görmediğim için demiştim. Bölge değişiklikleri olmuş demekki

Geri
Üst Alt