Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simons333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üzüleceksiniz ama hiçbiri değil.
A-143 , 2016 Model Akia Ultra LF12 aracını 2025 Model Makyaj Kasa Isuzu Citiport ile değiştirmiştir. Böylelikle
A-3 bölgesinde makyaj kasa Isuzu citiport sayısı 3'e çıkmıştır
A-143 mü? A-148 diye tahmin etmiştim. Sabahtan beri araç garajdaydı

Üzüleceksiniz ama hiçbiri değil.
A-148 , 2016 Model Akia Ultra LF12 aracını 2025 Model Makyaj Kasa Isuzu Citiport ile değiştirmiştir. Böylelikle
A-3 bölgesinde makyaj kasa Isuzu citiport sayısı 3'e çıkmıştır
Hayırlı olsun. Eski kasanın Ankara ÖHO'ye satılması dileğiyle.

Resmi gözümle görmediğim için yazmadım. A-148 Herhangi bir sebepten dolayı da garaja gitmiş olabilir. Fakat bir ÖHO'nun alacağı kesin İUAŞ hiç makyajlı kasa Isuzu alımı yapmadı
Gözümle hâlâ görmedim fakat hayret akşam olmasına rağmen sisteme yeni aracı işlenmiş. Genelde sabahı bekliyorlardı. 8. Makyajlı Citiport oldu. 5 tane A kodlu 3 tane C kodlu toplam 8 adet İsuzu.

IMG_20251001_162517.jpg

A-1805 2013 model TCV Karat L CNG olan aracını Uzay kasadan bir önceki kasa olan Güleryüz Cobra GD-272 LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun. Ayrıca garajdan çıkarken 98D tabelası açıktı
BN1 e hayırlı olsun bir araç daha

A-1805 2013 model TCV Karat L CNG olan aracını Uzay kasadan bir önceki kasa olan Güleryüz Cobra GD-272 LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun. Ayrıca garajdan çıkarken 98D tabelası açıktı
Kayıplar teker teker aramıza dönüyor süper oldu

BN1 e hayırlı olsun bir araç daha
98D gördüğüme eminim ön ve arka tabelasında fakat göstermelik de açmış olabilir o yüzden çalışmaya başlasın daha net olur. Önce Kağıthaneye gitti sonra 4. Levent esentepe garajına gitmiş

A-1805'in BN1'de başlayacağından emin misiniz? Çünkü araç B bölgesi araçlarının olduğu garaç olan Esentepe Garajı'nda. Ve şirket olarak İst Özel Taşımacılık'a bağlı. Ben 41ST'de başlayacağını düşünüyorum. Ama gönlüm bahsedilen Bakırköy BN1 bölgesinden. Çok düşük (1%) ihtimal 146.

A-1805'in BN1'de başlayacağından emin misiniz? Çünkü araç B bölgesi araçlarının olduğu garaç olan Esentepe Garajı'nda. Ve şirket olarak İst Özel Taşımacılık'a bağlı. Ben 41ST'de başlayacağını düşünüyorum. Ama gönlüm bahsedilen Bakırköy BN1 bölgesinden. Çok düşük (1%) ihtimal 146.
Şuanlık beklemekten başka çare yok. Garajdan çıkarken 98D tabelası açıktı. Büyük ihtimalle göstermelik deneme için açtı. Benimde içimde A-1807 ve A-1809 gibi 41ST çalışacakmış gibi geliyor. Umarım en son yandığı 76O bölgesi veya BN1 bölgesi başlar

Şuanlık beklemekten başka çare yok. Garajdan çıkarken 98D tabelası açıktı. Büyük ihtimalle göstermelik deneme için açtı. Benimde içimde A-1807 ve A-1809 gibi 41ST çalışacakmış gibi geliyor. Umarım en son yandığı 76O bölgesi veya BN1 bölgesi başlar
Bizim Bölgede ya da BN1'de çalışmayacak bağlı olduğu şirketten dolayı. Ya 41ST Bölgesi ya da 141M Bölgesi. Bizim bölgeye İST Özel Taşımacılık bakmıyor.

Geri
Üst Alt