Keşke 2025MODEL makyajlı kasa GÜLERYÜZ COBRA DOUBLE DECKER alsaymışD023 2017 cobra olan aracını 2025 model otokar kent lf ile değiştirmiştir mal sahibine hayırlı olsun
Keşke 2025MODEL makyajlı kasa GÜLERYÜZ COBRA DOUBLE DECKER alsaymışD023 2017 cobra olan aracını 2025 model otokar kent lf ile değiştirmiştir mal sahibine hayırlı olsun
Her an makyajlı Kent gelebileceği umudu ile beklemedeyimD023 2017 cobra olan aracını 2025 model otokar kent lf ile değiştirmiştir mal sahibine hayırlı olsun
Şahsen ben hiç sevemedim. Benim için Isuzu Citiport her zaman 2014-2024 yılları arası kasası olarak aklımda kalacakMakyajı Isuzu fazla tutulmadı.
Uzun zaman sonra görmek ayrı bir süpriz oldu
@Rick Grimes hocam İkitelli civarlarında mısınız ?Daha önce @İSTANBULLU tarafından yazılmıştı
B-013 harici bütün TCV KARAT L’ler çalışmamakta rehin haciz gibi sebeplerden
B-1744 TCV Olan Aracını Man Lion's City ile değiştirdi o zaman yazılmıştı daha önce ama tam net değildiA-1818'i beklerken garajdan MAN çıktı? Kodu yapıştırılmıştı trafik sayesinde heyecandan koşa koşa yetiştim ve çektim. B-1744 kodlu MAN Böyle bir araç var mıydı ki?
Ekli dosyayı görüntüle 83341
29D bölgesinde çalışıyordu değişiklik olmaz ise kendi bölgesine dönebilir…B-1744 hangi bölgede çalışıyor
Hatları belli mi?A-1818
B-1843
2013 Model Temsa Avenue LF olan araçlarını 0 KM 2025 Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Tüm kodlara hayırlı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 83346
Ekli dosyayı görüntüle 83347
Temsayken A-1818 76O bölgesi, B-1843 BN1 bölgesiydi değişmezlerseHatları belli mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.